Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου για όλα τα ζώδια

Τι προβλέπουν τα άστρα για τον Ιούλιο στα ερωτικά και τις σχέσεις μας;

ΚΡΙΟΣ
Δεσμευμένοι
Με τη Αφροδίτη στον Λέοντα ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας τον Ιούλιο. Ίσως το τετράγωνο Αφροδίτης –Κρόνου την 1η του μήνα φέρει κάποια ψυχρότητα ή εμπόδια. Δεν θα πρέπει όμως να κρίνετε όλο το μήνα από τη στραβή αρχή του. Σίγουρα θα είναι ένας έντονα ερωτικός μήνας κατά τη διάρκεια του οποίου θα νικήσετε δυσκολίες και προβλήματα. Γύρω στις 8/7 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και αέρας ανανέωσης θα πνεύσει στην αισθηματική ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δείχνει ότι είναι καιρός να κάνετε αλλαγές που σχετίζονται με το σπίτι. Ίσως, μετακομίσετε, συγκατοικήσετε, μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε απόγονο ή γενικότερα φροντίσετε να δημιουργήσετε πιο οικείους δεσμούς με τα άτομα τα μέλη της οικογένειας σας γεγονός που θα ωφελήσει την ερωτική ζωή. Το καλύτερο ωστόσο μέρος του μήνα είναι το τελευταίο δεκαήμερο που τόσο ο κυβερνήτης σας ο Άρης όσο και η Αφροδίτη που εξουσιάζει τον οίκο ων σχέσεων κάνουν μια σειρά από ευνοϊκές όψεις που υπόσχονται έναν όμορφο, ερωτικό και υπέροχο καλοκαίρι.



Αδέσμευτοι
Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή ανάδρομο και ως τις 20 Ιουλίου είναι πολύ πιθανόν πολλά πράγματα όσον αφορά στην ερωτική ζωή να περιστρέφονται γύρω από το παρελθόν, γεγονός στο οποίο συνηγορεί και ο Ήλιος, ο κυβερνήτης της ερωτικής ζωής που θα βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου έως τις 22/7. Αν εξαιρεθούν τέσσερις μερούλες 1/7, 2/7, 4/7 και 28/7 που δεν είναι ευνοϊκές για προσεγγίσεις και ερωτικές επαναδιαπραγματεύσεις ο υπόλοιπος μήνας είναι έξοχος. Ο κυβερνήτης σας, ο Άρης, στον οίκο της επικοινωνίας έως τις 13/7, χωρίς να σχηματίζει αρνητικές όψεις σε κοσμικό επίπεδο, είναι ένας καλός οιωνός για νέα ξεκινήματα ή για μια επανεκκίνηση μέσω ενός μηνύματος ή ταξιδιού. Αναμφίβολα με την Αφροδίτη στο Λέοντα αν κάτι δεν θα αποδειχθείτε αυτόν τον μήνα είναι ότι είστε χαμένοι στον έρωτα, κάθε άλλο. Το καλοκαίρι θα έρθει στην αισθηματική ζωή και εσείς θα έχετε τις ευκαιρίες για να ξαναμπείτε στο ερωτικό παιχνίδι ως φαβορί. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα μια πλειάδα από ευνοϊκές όψεις σηματοδοτούν ότι θα βρεθείτε αγκαλιά με την αισθηματική χαρά και επιτυχία.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεσμευμένοι
Ο Ιούλιος κάνει ποδαρικό με την κυβερνήτη σας, την Αφροδίτη, σε τετράγωνο με τον Κρόνο και είναι πολύ πιθανόν κάποια πράγματα μέσα στη σχέση να σας ζορίσουν ή να σας δυσκολέψουν. Ο Κρόνος στις 8/7 γυρνά ορθόδρομος και αν και οι δυσκολίες δεν είναι ευπρόσδεκτες αυτές ξαναγυρίζουν και σας ζητούν να πάρετε αποφάσεις ή ευθύνες από τις οποίες είχατε προσωρινά απαλλαχτεί. Τα καλά νέα είναι πως ο Ιούλιος κρύβει χαρές και ευχάριστα γεγονότα που θα σας εκπλήξουν. Γύρω στις 8/7 το πλοίο της αγάπης σας βγάζει σε μια υπέροχη στεριά χωρίς να το περιμένετε γεγονός που θα συμβάλλει στο να πάρετε τα πάνω σας. Από εκεί και μετά δρομολογούνται αργά και σταθερά αλλαγές τα αποτελέσματα των οποίων θα δείτε μετά τις 20 Ιουλίου. Στις 22 Ιουλίου η Αφροδίτη εισέρχεται στο φιλικό ζώδιο της Παρθένου και πραγματικά θα χαρείτε τον έρωτα, τις απολαύσεις και τις χαρές της ζωής. Ευνοούνται διακοπές, γάμοι, ευχάριστα κοινωνικά γεγονότα και πάσης φύσεως ερωτικά «θέλω».
Αδέσμευτοι
Με τον Ερμή στον Καρκίνο και μάλιστα ανάδρομο έως τις 20/7 είναι πολύ πιθανόν να ξενυχτάτε με αναμνήσεις από έναν παλιό έρωτα ή να πλημμυρίζεστε με συναισθήματα ικανά για να γίνουν το στήριγμα για την επανέναρξη μιας παρελθοντικής ιστορίας. Ο Κρόνος από τις 8/7 γυρνά σε ορθή φορά και πλέον όσον αφορά τις σχέσεις σας θα δώσετε σημασία σε αυτά που πραγματικά είναι σημαντικά για εσάς δίνοντας όλο σας το είναι για να τα διεκδικήσετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 8/7 ίσως ακολουθήσετε ένα νέο τρόπο στο φλερτ ή ποντάρετε περισσότερο στο πως θα εκδηλώσετε αυτά που νιώθετε. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα το σπίτι γίνεται η ερωτική σας φωλιά και για αυτό θα έχετε την τάση να το επιμεληθείτε με το καλό σας γούστο. Από τις 26 έως και τις 30 του μήνα δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για φλογερές στιγμές σύμφωνα με τα ερωτικά σας γούστα ικανές να σας συνεπάρουν και να κλείσουν τον μήνα με τον καλύτερο τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δεσμευμένοι
Ο Ιούλιος με την Αφροδίτη στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα έως τις 22/7 δείχνει ότι το φλερτ μέσα στη σχέση θα ανάψει. Θα έχετε τη διάθεση να γράψετε μηνύματα που «καίνε», να βγείτε ραντεβού και να κάνετε βόλτες και ταξίδια που θα αναθερμάνουν τον έρωτα σας. Η παρουσία του Δία στον Καρκίνο δείχνει την τάση να περνάτε μια χαρά στο ερωτικό σας λιμάνι ενώ η Νέα Σελήνη στις 8/7 είναι ευνοϊκή για ένα νέο ξεκίνημα που μπορεί να επηρεάσει θετικά τόσο την οικονομική όσο και αισθηματική ζωή. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος έως τις 20/7 και είτε εσείς είτε ο σύντροφος θα έχετε τη διάθεση να ξανακάνετε κάποιες συζητήσεις που έχουν να κάνουν με την απόκτηση κάποιων πραγμάτων. Όλος ο μήνας είναι θετικός για διακοπές και ερωτικές στιγμές ωστόσο το τελευταίο δεκαήμερο του είναι πιο ρομαντικό και κατάλληλο για ερωτικά παιχνίδια που θα σας εξάψουν τόσο την περιέργεια όσο και τη φαντασία.
Αδέσμευτοι
Με την Αφροδίτη στον οίκο της επικοινωνίας ως τις 22/7 οι κινήσεις στο φλερτ θα είναι φλογερές και θα πετύχουν το σκοπό τους. Η Δίας έχει περάσει στον 2ο οίκο και δείχνει ότι θα παρουσιασθούν ευκαιρίες τόσο για να αυξήσετε τα οικονομικά σας όσο και τις μετοχές σας σε αισθηματικά ζητήματα. Από την άλλη, η ανάδρομη φορά του Ερμή έως τις 20/7 δείχνει ότι θα έχετε την τάση να ξανά εξετάσετε κάποιες παλιές ιστορίες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 8/7 δείχνει ότι το ερωτικό πάθος μπορεί να ξεχειλίσει για ένα πρόσωπο που θα γνωρίσετε ξαφνικά ή πολύ πιθανόν μια φιλία απρόσμενα να πάρει χαρακτήρα ερωτικό. Αναμφίβολα ο Ιούλιος είναι ένας μήνας που θα χαρείτε τον έρωτα και ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι εκρηκτικό. Ίσως το μόνο αγκάθι να είναι κάποια κλάματα και παρακάλια από κάποιο άτομο που άνευ όρων θα σας ζητάει να γυρίσει αλλά εσάς και μόνο η σκέψη θα σας κουράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δεσμευμένοι
Ο Ιούλιος με τον Δία στον Καρκίνο υπόσχεται να απαλύνει τον πόνο και να σκουπίσει τα δάκρυα σας. Η παρουσία του είναι ευεργετική καθώς ανοίγει πόρτα στην χαρά και συμβάλλει θετικά στο να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Η Αφροδίτη στον Λέοντα έως τις 22/6 δείχνει την τάση να νιώσετε ότι έχετε πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή του συντρόφου σας καθώς θα σας αφιερώνει περισσότερο χρόνο, θα σας κάνει δώρα και θα σας δίνει αγάπη με γενναιοδωρία. Από τα μέσα του μήνα θα νιώθετε ότι όσα η ζωή τόσον καιρό σας στέρησε θα αρχίσει σιγά – σιγά να σας το δίνει αφού μια πλειάδα από θετικές όψεις που σας ευνοούν. Δεν θα προσφέρουν μόνο παρηγοριά στην πονεμένη και κουρασμένη σας καρδιά αλλά και έξαψη, ενθουσιασμό και χαρά για κάτι καινούργιο καθώς τα πράγματα θα δείχνουν ότι το μέλλον σας θα είναι καλύτερο. Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα στις 20/7 και η σύνοδος του με τον Δία στις 22/7 αποτελούν τους καλύτερους οιωνούς για να κλείσει όμορφα, ερωτικά και ευχάριστα ο μήνας.
Αδέσμευτοι
Πλέον τα μάτια σας δεν είναι δεμένα όσον αφορά αισθηματικά, αντίθετα φαίνεστε διατεθειμένοι να μάθετε νέα ερωτικά νησιά. Αυτό το καλοκαίρι έχει έρθει για εσάς και ο Δίας στον Καρκίνο σας δίνει τύχη και εύνοια για να κάνετε τα όνειρα σας πραγματικότητας. Ίσως λόγω της ανάδρομης φοράς του Ερμή στον Καρκίνο δεν βάλετε με τη μία φωτιά στα περασμένα αλλά σίγουρα μετά από λίγη σκέψη δεν θα αφήσετε το παρελθόν να καθορίσει το παρόν. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει την τάση να είστε γενναιόδωροι με τους άλλους και συνάμα να γοητευτείτε περισσότερο από πρόσωπα που θα είναι διατεθειμένα να σας τα δώσουν όλα. Ο Κρόνος που βρίσκεται στον οίκο των αισθηματικών απολαύσεων και οι θετικές όψεις που σχηματίζει τόσο με το Δία όσο και τον Ποσειδώνα στις 17 και 19/7 δείχνουν ότι χωρίς βιασύνη θα κάνετε βήματα ικανά να σας προσφέρουν αυτό που σας λείπει αγάπη και έρωτα. Αξιοποιήσετε το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα για προσεγγίσεις και φλερτ.

ΛΕΩΝ
Δεσμευμένοι
Με την Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο έως τις 22/7 σίγουρα στην καρδιά σας θα επικρατεί καλοκαιρία και λιακάδα. Ακόμα πιο θερμοί και εκδηλωτικοί θα ακούσετε την καρδιά σας να χτυπά ακανόνιστα και θα δείτε το πρόσωπο του συντρόφου σας να λάμπει από χαρά. Ο Δίας στον 12ο οίκο δείχνει τη διάθεση να δείτε με άλλο μάτι αυτό που σας πονούν και σας στεναχωρούν και αυτό θα έχει θετική επίδραση τόσο στην προσωπική όσο και στην αισθηματική ζωή. Η παρουσία του Άρη από τις 13/7 στον Καρκίνο ίσως σας φέρει αντιμέτωπους με κάποια παλιά λάθη που σχετίζονται με το εξωτερικό, τη δικαιοσύνη ή συγγενείς εξ αγχιστείας. Σε κάθε περίπτωση το σύμπαν είναι με το μέρος σας και εγγυάται έναν όμορφο Ιούλιο, ερωτικό και φλογερό. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι στις 2/7, 4/7, 9/7 και 28/7 που ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις και ίσως κάπως ζοριστείτε. Το καλύτερο μέρος του μήνα για τα σχέδια σας είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.
Αδέσμευτοι
Τον Ιούλιο θα θελήσετε να απαλλαγείτε από αναμνήσεις που σας πάνε πίσω καθώς σας θυμίζουν πρόσωπα που συναισθηματικά σας τσάκισαν. Η ανάδρομη φορά του Ερμή ως τις 20/7 δείχνει ότι θα κάνετε πρώτα κάποια ξεκαθαρίσματα που έχετε ανάγκη και εν συνεχεία θα κοιτάξετε μπροστά. Η είσοδος του Δία στον Καρκίνο για εσάς αποτελεί το φάρμακο που θα γιατρέψει τις πληγές σας και θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ψυχικό σθένος για να ξανά βγείτε στην σκηνή του ερωτικό παιχνιδιού κα να διεκδικήσετε το χειροκρότημα. Η παρουσία της Αφροδίτης έως τις 22/7 στο δικό σας ζώδιο δείχνει ότι τον Ιούλιο θα είστε ακαταμάχητοι και χωρίς υπερβολές αυτό που θέλετε μπορείτε να το πετύχετε. Αναμφίβολα το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη των σχέσεων σας, στις 8/7 είναι ένα θετικό σημάδι για κάτι καινούργιο στην αισθηματική ζωή που πιθανόν να εμφανιστεί ουρανοκατέβατα. Το πλανητικό σκηνικό είναι ερωτικό και το υπόλοιπο του μήνα με μια εξαίρεση στις 28/7.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεσμευμένοι
Ο Ιούλιος είναι ο ιδανικός μήνας για να πάτε διακοπές με το ταίρι σας και να περάσετε υπέροχα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο οίκο ευνοεί τα ερωτικά «ξεμοναχιάσματα» και τις ρομαντικές στιγμές υπό το φως του σεληνόφωτος. Με τον Άρης στους Διδύμους έως τις 13/7 ίσως κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας κρατούν σε εγρήγορση ενώ προσοχή απαιτούν σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής θα είναι ανάδρομος έως τις 20/7 και πιθανόν η κοινωνική σας ζωή να εμπλουτιστεί με κάποιους φίλους χάρη στους οποίους θα θυμηθείτε τα παλιά. Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στις 19/6 είναι μια ιδιαίτερα θετική όψη για τη σχέση σας καθώς δείχνει την τάση να χρησιμοποιήσετε την πείρα για να κάνετε πραγματικότητα κάτι που επιθυμείτε πολύ. Σε αυτό συνηγορούν και τα τρίγωνα του Άρη με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο στις 20 και 20 Ιουλίου που με την επικουρία τους τα όνειρα που έχετε για τη σχέση σας μπορούν να βγουν αληθινά.
Αδέσμευτοι
Περίπου το πρώτο μισό του μήνα με τον Άρη στους Διδύμους θα υπάρχει άγχος και αγωνία για ζητήματα που σχετίζονται με επαγγελματικές υποχρεώσεις και προθεσμίες όμως αυτό δεν σημαίνει ότι η καρδιά δεν θα κάνει γιορτή. Ίσως να μην το εκδηλώνετε έντονα όμως θέλετε να έχετε την ευκαιρία σας και να κάνετε μια γνωριμία που θα οδηγήσει σε σχέση. Μεγάλο μέρος του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο και την Αφροδίτη στον 12ο θα έχετε την τάση να ανασκουμπωθείτε και γενικά να προετοιμαστείτε ψυχικά και συναισθηματικά για νέα ξεκινήματα. Το δεύτερο μισό του μήνα έχει πολλές όψεις που μπορούν να ευνοήσουν την αισθηματική σας ζωή. Το τρίγωνο του Κρόνου με τον Ποσειδώνα στις 19/6 είναι εξαιρετικό για τα αισθηματικά σας όνειρα όπως και οι όψεις του Άρη με τον Ποσειδώνα, το κυβερνήτη των σχέσεων σας και τον Κρόνο, τον κυβέρνηση των ερωτικών απολαύσεων, στις 20 και 21/7 αντίστοιχα. Αν λοιπόν κάτι σας χρωστά το συμπάν ήρθε καιρός να σας το δώσει.
 
ΖΥΓΟΣ
Δεσμευμένοι
Μετά από έναν ομολογουμένως κουραστικό Ιούνιο, με τα θετικά και τα αρνητικά του μα κυρίως τα απρόβλεπτα του, είστε σε θέση να χαρείτε τον έρωτα και τις χαρές του ευκαιρία δοθείσης. Ίσως, οι επαγγελματικές σας φιλοδοξίες να απορροφούν μεγάλο μέρος της προσοχής σας και αυτό γιατί όμορφα πράγματα συμβαίνουν σε αυτό τον τομέα όμως με την Αφροδίτη στον λαμπερό Λέοντα θα νιώσετε δυνατά και φλογερά συναισθήματα για το σύντροφο σας. Έξοδοι και επαφές με φίλους θα σας κάνουν καλό είτε γιατί θα σας δώσουν τη δυνατότητα να ανανεωθείτε με νέα ενδιαφέροντα είτε γιατί θα δοθούν ευκαιρίες για να κάνετε πράγματα από κοινού. Μια από τις καλύτερες όψεις του μήνα για την αισθηματική σας ζωή είναι το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού στις 8/7 που δείχνει αρμονία και ευτυχία στη σχέση. Όμως ακολουθούν και άλλες, με αυτές που σχηματίζει ο Άρης μεταξύ 20 και 22 Ιουλίου να θεωρούνται οι πιο ισχυρές και αυτό γιατί είναι ο κυβερνήτης των σχέσεων σας. Αξιοποιείστε τις στο έπακρον.
Αδέσμευτοι
Η κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη μέχρι τις 22 Ιουλίου θα είναι στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα και αυτό αποτελεί μια πρώτη θετική ένδειξη για την αισθηματική σας ζωή. Γνωριμίες και επαφές μέσα σε φιλικό περιβάλλον ή με τη βοήθεια γνωστών ευνοούνται. Αν εξαιρέσει κανείς την 1η του μήνα που το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο δεν προσφέρεται για αισθηματικές προσεγγίσεις αφού θα σας απασχολούν οικογενειακά ζητήματα ο υπόλοιπός μήνας έχει πολλές και θετικές όψεις για τα αισθηματικά σας. Μια εξ αυτών είναι το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 8/7 που επειδή ο εν λόγω πλανήτης βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων έχει ιδιαίτερη σημασία. Εν συνεχεία ξεχωρίζουν οι ευμενείς όψεις του Άρη με τους Ποσειδώνα, Κρόνο και Δία που δείχνουν ότι είναι πολύ πιθανόν να βρείτε τον έρωτα στο χώρο της δουλειάς. Πρόσωπα αφενός ρομαντικά αφετέρου επαγγελματικά ή κοινωνικά καταξιωμένα θα σας θέλξουν περισσότερο σε σχέση με άλλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεσμευμένοι
Ο υδάτινος σταυρός είναι ιδιαίτερα ενισχυμένος αυτό το μήνα και οι θετικές που πραγματοποιούνται από τους πλανήτες που βρίσκονται στο υδάτινο στοιχείο ευνοούν την αισθηματική σας τα μάλλα. Ο Ερμής όταν είναι ανάδρομος θεωρείται οιωνός παρεξηγήσεων και ματαιώσεων στην περίπτωση όμως μπορεί να αποδειχθεί μια θετική συγκυρία ιδιαίτερα αν σκέφτεστε να ξανά ταξιδέψετε σε μια χώρα του εξωτερικού ή να κάνετε μακρινά ταξίδια σε μέρη που έχετε ξαναπάει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο στην 1η του μήνα δεν συγκαταλέγεται στις καλές καθότι δείχνει ένα συναισθηματικό μαράζι ή μια συναισθηματική ψυχρότητα ωστόσο στη διάρκεια του μήνα τα πράγματα αλλάζουν. Από την πλευρά του συντρόφου σας υπάρχουν οι καλύτερες προθέσεις για να περάσετε καλά και να σας δείξει όσο πιο έντονα γίνεται πόσο σας θέλει, σας αγαπά και χωρίς εσάς δεν κάνει. Στις 26/7 η Αφροδίτη συναντά τον Ποσειδώνα και ίσως ζήσετε μια από τις όμορφες μέρες του μήνα που θα γαληνέψει τα νερά της ζήλιας και της έντασης.
Αδέσμευτοι
Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που ίσως χωρέσετε όλες τις πληγές σας σε μια βαλίτσα που θα στείλετε ένα μακρινό ταξίδι και ξεκλειδώσετε το συρτάρι με τα αισθηματικά σας όνειρα. Η καρδιά σας αναζητά το πάθος και εσείς δεν μπορείτε άλλο να μετράτε λάθη και να βλέπετε ό, τι καινούργιο παρουσιάζεται ως μάταιο. Θα θελήσετε λοιπόν να ξεκολλήσετε από το παρελθόν ακόμα και αν αυτό απαιτεί να του ρίξετε μια ακόμη ματιά. Σε αυτό βοηθά ο Ερμής ανάδρομος στον Καρκίνο ως τις 20 Ιούλιου. Με την Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο το μεγαλύτερο μέρος του μήνα ο χώρος της εργασίας θα αποτελέσει το πεδίο που θα λάβει χώρα το ερωτικό παιχνίδι ενώ μετά τις 22 του μήνα μετακινείται στο φιλικό σας κύκλο και γενικότερα σε μέρη που συναντάτε μια ομάδα γνωστών ή φίλων. Οι μέρες που ευνοούνται οι αισθηματικές προσεγγίσεις και οι σχέσεις είναι 18/7,19/7 20/7, 21/7, 22/7και 26/7 αποφύγετε τις 1/7 και 28/7.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Δεσμευμένοι
Τη δικιά σας την καρδιά δεν μπορεί να την αγκαλιάσει η μοναξιά και πόσο μάλιστα αυτόν τον μήνα που το μεγαλύτερο μέρος του η Αφροδίτη, η θεά του έρωτα βρίσκεται στον πύρινο Λέων. Στις αρχές του μήνα ίσως με το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο νιώσετε κάπως περιορισμένοι και μακριά από το σύντροφο σας όμως είναι μια παροδική κατάσταση. Σε γενικές γραμμές ο Ιούλιος είναι ένας ερωτικός και όμορφος μήνας για εσάς. Με το Δία, τον πλανήτη της τύχης, στον οίκο που σχετίζεται με το σεξ και τη λίμπιντο ξεκινά μια εποχή που θα μπορείτε να απολαύσετε περισσότερο τον έρωτα και τις χαρές του. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 8/7 είναι πολύ πιθανόν ένα νέο κεφάλαιο να ανοίξει σε αυτόν τον τομέα. Αν και ο Άρης το πρώτο μισό του μήνα θα βρίσκεται στους Διδύμους αυτό δεν συνεπάγεται απαραίτητα κόντρες και καυγάδες όσο κάποιες εξάψεις και ερωτικά πειράγματα. Ιδιαίτερα θετικές μέρες οι 17/7, 18/7 και 22/7.
Αδέσμευτοι
Η Αφροδίτη που θα βρίσκεται στον Λέοντα έως τις 22 Ιουλίου φιλοδοξεί να φωτίσει την αισθηματική σας ζωή και έχει όλες τις προδιαγραφές για να το πετύχει. Πολλοί Τοξότες με το Δία στους Διδύμους πέρασαν στο κλαμπ των δεσμευμένων όσο και των παντρεμένων και με το πέρασμα του στον Καρκίνο η εύνοια μετατοπίζεται στη σεξουαλική ζωή. Πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και αν δεν θέλετε να δεσμευτείτε και επιθυμείτε να παραμείνετε ελεύθερο πουλί το σεξ θα το χαίρεστε και μάλιστα σε μεγάλες δόσεις. Σε αυτό συνηγορεί τόσο η Νέα Σελήνη στις 8/7 όσο και η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 13/7. Η ανάδρομη φορά ωστόσο του Ερμή έως τις 20 του μήνα δείχνει μια τάση να μη γυρίσετε την πλάτη στο παρελθόν αντίθετα να του ανοίξετε τις πόρτες έστω και αν πρόκειται για κάτι που θα πρέπει να μείνει κρυφό καθώς υπάρχει μια τάση για σχέσεις παράλληλες και μυστικές. Οι πιο θετικές μέρες του μήνα είναι 17/7, 18/7, 20/7, 21/7 και 22/7.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεσμευμένοι
Ο Ιούλιος αποτελεί το πρελούδιο μιας ευμενής περιόδου σε θέματα σχέσεων που θα σας προσφέρει χαρές, δάφνες και στέφανα χάρη στο άγγιγμα του Δία. Η Νέα Σελήνη στις 8/7 σηματοδοτεί μια νέα αρχή ή μια απόφαση που σχετίζεται άμεσα με το ταίρι σας. Ένα γάμος, μια συγκατοίκηση, ένα παιδί το ξεκίνημα μιας συνεργασίας μπορεί να αποτελέσει το επιστέγασμα της αγάπης σας. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή στον Καρκίνο έως τις 20/7 δείχνει ότι θα ξανασυζητήσετε και θα πάρετε αποφάσεις για θέματα που είχατε κάνει λόγο αμφότεροι και έμειναν στη μέση. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 8ο οίκο είναι μια καλή αστρολογική συγκυρία για την ερωτική ζωή που όπως φαίνεται θα γεμίσει τη νύχτα σας με χρώμα. Ο κυβερνήτης σας ο Κρόνος από τις 8/7 γυρνάει ορθόδρομος και σε συνδυασμό με τις θετικές όψεις που θα κάνει με το Δία (17/7), το Ποσειδώνα (19/7) και τον Άρη (21/7) δείχνει ότι ο Ιούλιος θα είναι ένας καθοριστικός μήνας για τα «θέλω», τη σχέση σας και τις προοπτικές της.
Αδέσμευτοι
«Αδέσμευτοι! Για πόσο;». Με το Δία στον Καρκίνο τα περιθώρια της εργένικης ζωής σας στενεύουν. Αν ρίξετε μια ματιά στο πόσοι γνωστοί και φίλοι με Ήλιο ή ωροσκόπο στον Τοξότη την έβαλαν την κουλούρα, κατά τη θητεία του Δία στους Διδύμους, τότε θα καταλάβετε ότι έφτασε η δική σας σειρά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 8 Ιουλίου αποτελεί μια επιπλέον θετική αστρολογική ένδειξη ότι κάτι αλλάζει ήδη από αυτό τον μήνα στην αισθηματική σας ζωή. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος έως τις 20/7 και υπάρχει η τάση για πισωγυρίσματα και επανασυνδέσεις. Από την άλλη με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σίγουρα θα χαρείτε της ηδονές της σάρκας και μάλιστα γενναιόδωρα γεγονός που θα έχει θετική επίδραση και στην ψυχολογία σας. Θα σας ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και μετά ποιος σας πιάνει. Με εξαίρεση τις 1/7 και 28/7 ο μήνας είναι πολύ καλός για τον αισθηματικό τομέα. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για τα ερωτικά σας είναι 17/7, 19/7, 21/7 και 22/7.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεσμευμένοι
Ο Ιούλιος μπαίνει κάπως στραβά και αυτό γιατί η Αφροδίτη σχηματίζει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο την 1η Ιουλίου δείχνοντας πως πιθανόν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αιτία για να παραγκωνίσετε το ταίρι σας. Όμως επειδή μπαίνει ανάποδα δεν σημαίνει πως θα τελειώσει κιόλας, κάθε άλλο. Η θεά του έρωτα θα βρίσκεται έως τις 22/7 στον οίκο των σχέσεων και αυτό αποτελεί μια θετική αστρολογική συγκυρία για την αισθηματική ζωή. Ο σύντροφος σας θα βρει έναν τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας και συγχρόνως θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να περάσετε έναν μήνα γεμάτο έρωτα και πάθος. Στις 8/7 η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό και σας δίνετε η ευκαιρία να ακολουθήσετε μια διαφορετική αλλά όμορφη τροχιά μέσα στη σχέση σας. Έχετε υπόψη σας ότι και αν ο ταίρι σας θα είναι ιδιαίτερα γενναιόδωρο απέναντι σας φαίνεται ότι θα έχει κάποιες ψυχικές αναταράξεις και ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Δώστε του και εσείς λιγάκι σημασία. Προσοχή χρειάζεται στις 2/7, 4/7, 28/7 ενώ οι πιο καλές μέρες είναι γύρω στις 8/7 και 9/7.
Αδέσμευτοι
Με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο προτεραιότητα στη ζωή σας έχει η επαγγελματική σας εξέλιξη όπου και δίνετε όλο το βάρος της προσοχής σας. Ωστόσο για να μην βαριέστε μπορεί να ασχοληθείτε και με την αισθηματική σας ζωή. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 7ο ηλιακό οίκο δείχνει ότι πρόσωπα λαμπερά, μεγαλόκαρδα και φλογερά θα σας θέλξουν. Ίσως βέβαια σας κρύβουν κάποια πράγματα για το συναισθηματικό τους παρελθόν ίσως όμως και να μην σας ενδιαφέρει και τόσο να μάθετε. Εξάλλου, δεν φαίνεται να είστε σε μια φάση που ενδιαφέρεστε τόσο να δημιουργήσετε σχέση όσο να υπάρχει κάποιο πρόσωπο με το οποίο να περνάτε καλά. Πολύ πιθανόν βέβαια να δώσετε την εντύπωση ότι ενδιαφέρεστε για κάτι περισσότερο και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που ελέω και Ερμή ανάδρομου έως τις 20/7 ίσως περιπλέξουν την καθημερινότητα σας. Σε κάθε περίπτωση ο Ιούλιος παρουσιάζει καλές ευκαιρίες όμως από εσάς εξαρτάται κατά πόσο και γιατί ακριβώς θα τις αξιοποιήσετε. Θετικές μέρες: 8/7, 26/7, 30/7. Αρνητικές μέρες: 1/7, 4/7, 28/7.

ΙΧΘΥΕΣ
Δεσμευμένοι
Ο Δίας στον Καρκίνο σας ευνοεί και σας δίνει τύχη σε θέματα που σχετίζονται με έρωτα, απολαύσεις, ελεύθερο χρόνο και παιδιά. Σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στις 8/7 στον 5ο ηλιακό οίκο ο Ιούλιος αποκτά ξεχωριστό ενδιαφέρον για την αισθηματική ζωή. Νέα ξεκινήματα και ανοίγματα αναμένονται στον εν λόγω τομέα και εσείς φαίνεστε ευτυχείς, χαρούμενοι και ερωτευμένοι αυτόν τον μήνα. Η ανάδρομη φορά του Ερμή έως τις 20/7 ίσως φέρει κάποιες αναβολές ή ματαιώσεις σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια αναψυχής, διακοπές, παιδιά και ευτυχή γεγονότα ωστόσο το πιθανότερο είναι να αποδειχθούν μικρής σημασίας. Από τις 13/7 ο Άρης εισέρχεται στον Καρκίνο και φαίνεται ότι θα γίνετε πιο δραστήριοι σε θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και το χρόνο που αφιερώνετε στο σύντροφο σας. Οι ωραιότερες όψεις του μήνα είναι γύρω στις 17/7, 18/7, 19/7, 20/7, 21/7, 22/7 και 26/7 όπου και θα ζήσετε στιγμές ρομαντικές, ερωτικές και ειδυλλιακές.
Αδέσμευτοι
Με το Δία στους Διδύμους σας δόθηκε η ευκαιρία να δημιουργήσετε ένα δικό σας σπιτικό ή μια δική σας επιχείρηση. Πλέον ο Δίας βρίσκεται στον Καρκίνο και πλέον είναι καιρός να αποκατασταθείτε και συναισθηματικά. Ο Ιούλιος αποτελεί έναν εξαιρετικό μήνα για νέα αισθηματικά ξεκινήματα με την επικουρία της Νέας Σελήνης στις 8/7. Ίσως υπάρξουν κάποια τηλεφωνήματα ή μηνύματα με πρόσωπα από το παρελθόν όμως δεν θα πρέπει να ξεχάσετε ότι φάνηκαν λίγοι στα δύσκολα και εμφανίζονται πάλι τη στιγμή που είστε σε φάση ανόδου. Εσείς θα αποφασίσετε αν θα δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία και θα δεχθείτε τη συγνώμη ή αν θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνει το σύμπαν για κάτι που θα αντέχει και στα «πάνω» και στα «κάτω» σας. Στις 13 Ιουλίου ο πλανήτης της δράσης εισέρχεται στον Καρκίνο και θα είστε πιο ορμητικοί όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Οι καλύτερες μέρες του μήνα για τα ερωτικά σας είναι! 17/7, 18/7, 19/7, 20/7, 22/7, 23/7, 26/7, 28/7. Ουκ ολίγες!


Πηγή: astrology.gr

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις