Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 84 με ελληνικούς υπότιτλους. Δείτε το trailer και περίληψη επεισοδίου

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 84 με ελληνικούς υπότιτλους


Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής - Επεισόδιο 84 με ελληνικούς υπότιτλους. Μάθετε τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν, από εκεί που σταμάτησε το σίριαλ ο ANT1.


Σουλεϊμάν ο Μεγελοπρεπής - Δείτε το trailer του 84ου επεισοδίου



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΟΥ TRAILER:
Μιχριμάχ: Μαλκότσογλου!
Νιγκιάρ: Ο Ρουστέμ, αυτή τη στιγμή, είναι με την Σάχ Σουλτάν. Βρέθηκαν στο μαρμάρινο κιόσκι. Απ' ότι φαίνεται, κοιτάζει πολύ πιο ψηλά.
Σάχ Σουλτάν: Από 'δω και στο εξής, δεν θα υπηρετείς τη Χουρρέμ, θα υπηρετείς εμένα.
Ματρακτσί: Μη χαίρεσαι πολύ. Θα έρθει η μέρα που θα γυρίσει ο τροχός.
Ρουστέμ: Τώρα είναι η δική μου εποχή, Ματρακτσί.
Μαχιντεβράν: Ο θλιβερός θάνατος του Ιμπραήμ Πασά πρέπει να γίνει παράδειγμα σε όλους μας. Ειδικά σε σένα, επειδή του μοιάζεις πολύ...
Μπαλί Μπέη: Μια απόπειρα δολοφονίας ετοιμάζεται εναντίον σας...


Σουλεϊμάν ο Μεγελοπρεπής - Δείτε το 2ο trailer του 84ου επεισοδίου


Σαχ Σουλτάν: Ιμπραήμ. Πάργαλη Ιμπραήμ! Ιμπραήμ: Μπορώ να δω ότι η αγάπη σας για μένα μετατράπηκε σε μίσος.
Σαχ Σουλτάν: Είμαι σίγουρη ότι το αίμα δεν θα παραμείνει πουθενά.
Χατιτζέ: Δεν έχω τίποτα να πω για κάποιον τόσο αισχρό, σαν κι εσένα.
Μιχριμάχ: Προσέξτε τα λόγια σας, Σουλτάνα μου.
Χατιτζέ: Τι είπες εσύ;
Μιχριμάχ: Δεν μπορείτε να προσβάλλετε έτσι την Βαλιντέ μου.
Σουμπούλ: Ο Εξοχότατος Σουλτάν Σουλεϊμάν Χαν...
Σουλεϊμάν: Επέστρεψε στο παλάτι σου, Χατιτζέ.
Μαχιντεβράν: Η Χουρρέμ έχει πολύ μεγάλη δύναμη, την οποία παίρνει από τον Εξοχότατο.
Σαχ Σουλτάν: Και εξαιτίας ποιανού έγινε αυτό;
Γκιουλφέμ: Μην ανησυχείτε, Σουλτάνα μου, σήμερα αυτό το θέμα θα λυθεί.



Αναλυτική Περίληψη - Επεισόδιο 84

Ο Σουλεϊμάν ανακοινώνει στην Σαχ Σουλτάν και τον Λουτφί Πασά ότι θα τους παραχωρήσει ένα παλάτι, όλο δικό τους, για να μένουν εκεί. Ο Μερτζάν Αγά ενημερώνει τη Σαχ Σουλτάν ότι στο χαρέμι διοργανώνεται ένα γλέντι και η Σαχ μένει έκπληκτη. Την ίδια στιγμή, η Χατιτζέ καταφθάνει στο παλάτι και σταματάει το γλέντι, φωνάζοντας και κατηγορώντας τη Χουρρέμ. Αμέσως μετά, το μέρος της Βαλιντέ της παίρνει η Μιχριμάχ, όπου λέει στην Χατιτζέ να προσέχει τα λόγια της. Ο Εξοχότατος ακούει όλες τις φωνές και ζητάει από τη Χατιτζέ να γυρίσει στο παλάτι της και της λέει ότι αυτός έδωσε την άδεια για το γλέντι.

Ο Μεχμέτ παραπονιέται και λέει στον αδερφό του ότι ήθελε να πάει για εκπαίδευση και ότι αυτός τον εμπόδισε. Ο Μουσταφά του λέει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ακολουθήσει τις αιματηρές μάχες για το θρόνο και ότι θέλει πάντα το καλό του. Η Χουρρέμ είναι στεναχωρημένη που την κατηγορούν για το θάνατο του Ιμπραήμ και παραπονιέται στον Εξοχότατο. Η Μιχριμάχ βρίσκεται με τον Τασλί Τζαντί και εκείνος της λέει ότι ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσουν ο ένας τον άλλον για πάντα. Η Χατιτζέ και η Μαχιντεβράν μιλάνε με την Ντιάνα Χατούν και η Χατιτζέ της λέει να σκοτώσει το συντομότερο τη Χουρρέμ.

Η Νιγκιάρ πηγαίνει στον τάφο του Ιμπραήμ και του λέει ότι ακόμη τον αγαπάει και εκείνη τη στιγμή έρχεται η Σαχ και της λέει να συνομωτίσουν εναντίον της Χουρρέμ και η Νιγκιάρ δέχεται. Ο Μπαλί Μπέη εμφανίζεται στον Εξοχότατο και τον πληροφορεί για τις εξελίξεις και ότι οι Βενετοί του έστησαν ενέδρα και έτσι καταλαβαίνουν όλοι ότι το έκανε ο Πάπας. Ο Αγιάς Πασά προτείνει στον Εξοχότατο να κάνει τον Ρουστέμ, Μπεϊλέρμπεη του Ντιγιαρμπακίρ.

Η Μιχριμάχ κλείνεται στο δωμάτιο της μετά το συμβάν με τον Τασλί Τζαντί και δέχεται μόνο τη μητέρα της η οποία της λέει οτι ο Τασλί διάλεξε την πίστη του απέναντι στον ηγεμόνα Μουσταφά και άφησε στην άκρη τον έρωτά του. Ο Εξοχότατος πηγαίνει στον Καδή Εφέντη και του λέει ότι δεν έχει καλούς ύπνους και δεν έχει ήσυχη τη συνείδησή του. Ο Καδής τον επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αφού κοιμόταν.


Ο Λουτφί Πασάς και η Σαχ Σουλτάν δηλώνουν υπέρ του ηγεμόνα Μουσταφά και της Μαχιντεβράν και τους λένε ότι θα τους υποστηρίξουν και δεν θα αφήσουν τη Χουρρέμ, μέσω του Ρουστέμ, να κάνει ότι θέλει.

Ο Εξοχότατος δίνει την εντολή στη Χουρρέμ, να βρει ένα παλάτι για την Σαχ και τον Λουτφί. Η Χατιτζέ Σουλτάν δεν έχει καθόλου καλούς ύπνους και γενικά δεν κοιμάται τα βράδια. Η Σαχ Σουλτάν, όμως, της επιβεβαιώνει ότι όποιος τα έκανε όλα αυτά θα πληρώσει πολύ ακριβά το τίμημα. Η Ντιάνα Χατούν φέρνει το φάρμακο για τον ηγεμόνα Τζιχανγκίρ και έτσι τη γνωρίζει η Χουρρέμ Σουλτάν και μαθαίνει ότι είναι Κάλφα.

Στο καπηλειό, ο Νασούχ Εφέντη συζητάνε με τον Μπαλί Μπέη για τον Ρουστέμ, ο οποίος διορίστηκε ως Μπεϊλέρμπεης στο Ντιγιαρμπακίρ. Η Νιγκιάρ μπαίνει στο χαρέμι, λέγοντας ότι την κάλεσε ο Σουμπούλ και λέει στον Σουμπούλ ότι πρέπει να δει επειγόντως τη Χουρρέμ Σουλτάν. Στο μεταξύ, η Σαχ Σουλτάν συναντιέται με τον Ρουστέμ στο μαρμάρινο κιόσκι, όπου η Σαχ τον συγχαίρει για τον διορισμό του και του λέει ότι ξέρει όλα όσα έχει κάνει για να πεθάνει ο Ιμπραήμ. Επίσης, του λέει ότι δεν θα τα αποκαλύψει, αλλά με τον όρο ότι δεν θα υπηρετεί πια τη Χουρρέμ αλλά αυτήν.

Ο Σουμπούλ οδηγεί τη Νιγκιάρ στη Χουρρέμ Σουλτάν και έτσι η Νιγκιάρ ενημερώνει τη Χουρρέμ ότι ο Ρουστέμ έχει βρεθεί στο μαρμάρινο κιόσκι με την Σαχ Σουλτάν. Η Χουρρέμ της λέει γιατί της τα λέει όλα αυτά και η Νιγκιάρ ως δικαιολογία της λέει ότι θέλει να της βρει το παιδί. Αμέσως μετά, η Σαχ Σουλτάν συναντά τη Νιγκιάρ και της λέει εάν την πίστεψε η Χουρρέμ και η Νιγκιάρ λέει ότι αν η Σουλτάνα μιλήσει με τον Ρουστέμ θα καταλάβει.

Ο Ηγεμόνας Μουσταφά και η Μαχιντεβράν ετοιμάζονται και φεύγουν για τη Μανίσα, αποχαιρετώντας τον Εξοχότατο. Η Μιχριμάχ βλέπει τον Μαλκοτσόγλου, ο οποίος αρχικά δεν τη γνωρίζει. Η Χουρρέμ μιλάει με τον Ρουστέμ και ο Ρουστέμ της κρύβει αυτό που του είπε η Σαχ Σουλτάν, μόνο και μόνο για να μην στεναχωρήσει τη Σουλτάνα του άδικα (δηλαδή ότι από 'δω και στο εξής θα εξυπηρετεί τη Σαχ) και έτσι υπάρχει μια παρεξήγηση και η Χουρρέμ νομίζει ότι κάτι τρέχει με τον Ρουστέμ και ότι μπορεί να την προδώσει. Ο Μαλκοτσόγλου προτείνει στον Εξοχότατο να πάρει μέτρα ασφαλείας, έτσι ώστε να μην μπορέσει ο Πάπας να τον κάνει τίποτα.

Στο μεταξύ, το μνημόσυνο για τα σαράντα του Ιμπραήμ έφτασε και πολύς κόσμος μαζεύεται στο παλάτι της Χατιτζέ. Ο Μερτζάν Αγά έρχεται μέχρι εκεί και η Σαχ Σουλτάν του λέει να γυρίσει πίσω στο παλάτι για να μην γίνει τίποτα που να μην το γνωρίζει η ίδια. Έτσι, ο Μερτζάν Αγά επιστρέφει στο παλάτι Τοπκαπί και πηγαίνει στο δωμάτιο της Χουρρέμ Σουλτάν η οποία δεν είναι εκεί και βρίσκεται στο Χαμάμ. Η Ντιάνα Χατούν έχει αναλάβει δράση και σκοτώνει έναν Αγά, ο οποίος φυλάει την είσοδο του Χαμάμ και στη συνέχεια μπαίνει μέσα την ώρα όπου και η Χουρρέμ βρίσκεται εκεί. Σκοτώνει άλλη μια παλλακίδα αθόρυβα και τώρα μένει η Χουρρέμ Σουλτάν...


Πηγή: Muhtesem Yüzyil-Σουλεϊμάν Ο Μεγαλοπρεπής ΑΝΤ1 TV

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις