Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Προβλέψεις Ζώδια: Πανσέληνος στον Αιγόκερω! Πώς θα σε επηρεάσει το γεμάτο φεγγάρι;



Στις 23 Ιουνίου διαμορφώνεται η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού που θα είναι η μεγαλύτερη Πανσέληνος της χρονιάς. Το φεγγάρι πιο γεμάτο από κάθε άλλη φορά θα φαίνεται τεράστιο, καθώς θα φτάσει στο κοντινότερο σημείο προς τη γη, σε απόσταση μόλις 356.990 χιλιομέτρων. Πρόκειται για ένα φαινόμενο που δεν συμβαίνει συχνά και που θα ξανασυμβεί στις 10 Αυγούστου του 2014. Το γεγονός ότι όσο πιο κοντά βρίσκεται το φεγγάρι, τόσο περισσότερο μας επηρεάζει, θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικό και σημαίνει ότι πρόκειται για μια Πανσέληνο που θα αναδείξει πολλά και σημαντικά γεγονότα. Το θετικό είναι ότι η συγκεκριμένη Πανσέληνος σχηματίζει θετικές όψεις με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα (που εδώ και καιρό σχηματίζουν ένα θεαματικό τρίγωνο μεταξύ τους), γεγονός που εξασφαλίζει την συναισθηματική ισορροπία, την επιτυχία, καθώς επίσης και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα των όσων καταφέρουμε μέσα στο ερχόμενο δεκαπενθήμερο. Θα πρέπει λοιπόν όλοι να εκμεταλλευτούμε αυτή την συμπαντική ενέργεια και να εντείνουμε τις προσπάθειές μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.



Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από αυτό το ολόγιομο φεγγάρι είναι τα ζώδια της γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) και του νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες αυτών των ζωδίων (20/2, 22/4, 23/6, 25/8, 25/10 και 24/12).


ΚΡΙΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού σχηματίζεται στις 23 Ιουνίου στο μεσουράνημα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σηματοδοτεί σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου, να αναρριχηθείς σε μια ανώτερη θέση ή ακόμα και να εγκαταλείψεις μια δουλειά που δεν σε ικανοποιεί για να ακολουθήσεις το δρόμο της καρδιάς σου. Το ευχάριστο είναι ότι αυτή η Πανσέληνος δεν επηρεάζεται αρνητικά από πλανήτες, αντίθετα υποστηρίζεται από τον Πλούτωνα, τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα κι αυτό σημαίνει ότι οι επιλογές σου -όποιες κι αν είναι- θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου αλλά και τα οικονομικά σου. Θετικές αλλαγές μπορείς να κάνεις και στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να κερδίσεις επιπλέον χρήματα από μια σημαντική αγοραπωλησία.



ΤΑΥΡΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 23 Ιουνίου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και τον ένατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και σου ανοίγει το δρόμο για μεγάλες ηθικές και πνευματικές κατακτήσεις. Το επόμενο δεκαπενθήμερο το σύμπαν σου προσφέρει νέες προοπτικές τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου. Θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, εκπαίδευση ή άτομα αλλοδαπά με διαφορετική κουλτούρα μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή σου. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα εγγυάται μια μακροπρόθεσμη σταθερότητα που μπορεί να αφορά και στην αισθηματική σου ζωή. Αν μάλιστα είσαι ελεύθερη ένας νέος έρωτας θα σε καλύψει απόλυτα και θα έχει όλες τις προϋποθέσεις να κρατήσει για πάντα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο ερωτικός όγδοος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου ενεργοποιείται από την πρώτη Πανσέληνο του καλοκαιριού που διαμορφώνεται στις 23 Ιουνίου. Έτσι τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου και να εκμυστηρευτείς στον σύντροφό σου τις προθέσεις σου για το μέλλον της σχέσης σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι να περιορίσεις τυχόν κτητικές τάσεις, αφού η ειλικρίνεια και η αμοιβαία εμπιστοσύνη είναι τα κλειδιά της μακροημέρευσης. Ο όγδοος οίκος όμως αφορά και στα οικονομικά σου κι έτσι τώρα θα μπορέσεις να κάνεις ένα καλύτερο «κουμάντο» και να αποπληρώσεις χρέη και λογαριασμούς που σε προβληματίζουν. Οι ευνοϊκές γωνίες του Κρόνου και του Ποσειδώνα μπορούν να σου φέρουν και μια επαγγελματική διάκριση, ειδικά αν έχεις αγωνιστεί για αυτήν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στις 23 Ιουνίου σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού που είναι πολύ σημαντική για το ζώδιό σου, αφού ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων και του γάμου σου. Παρόλο που πρόκειται για ένα θετικό φαινόμενο, αφού υποστηρίζεται από τις θετικές ακτίνες του Κρόνου και του Ποσειδώνα, μπορεί να προκαλέσει σημαντικές αλλαγές, ακόμα και οριστικές ρήξεις, ειδικά αν κατά βάθος επιθυμείς μια τέτοια εξέλιξη. Ίσως μια σχέση που έχει φθαρεί από καιρό και που δεν σε εμπνέει πια, κλείσει οριστικά τον κύκλο της ώστε να προετοιμαστείς για το καινούργιο που έρχεται τη ζωή σου. Αντίθετα, αν διατηρείς μια σχέση που σε καλύπτει, τώρα θα αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Τέλος, αν είσαι ελεύθερη, η στενή σύνοδος της Μαύρης Σελήνης με τον Ήλιο θα φέρει ένα νέο πάθος στη ζωή σου.



ΛΕΩΝ
Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 23 Ιουνίου, στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την εργασία και την υγεία σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα χρειαστεί να εργαστείς πιο εντατικά και να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου προκειμένου να εξασφαλίσεις καλύτερες συνθήκες και προοπτικές. Αν είσαι άνεργη ή αναζητάς μια καλύτερη τύχη θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς περισσότερο, καθώς είναι πιο πιθανό να βρεις μια δουλειά που θα σε καλύπτει απόλυτα και θα σου παρέχει και ικανοποιητικές αποδοχές. Η συγκεκριμένη Πανσέληνος είναι επίσης κατάλληλη για να ασχοληθείς με την υγεία και την υγιεινή σου, να ξεκινήσεις μια διατροφή, κυρίως αν θέλεις να χάσεις βάρος ή να κάνεις μια γενική ανανέωση στην εμφάνισή σου που θα τονώσει και την ψυχολογία σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού που διαμορφώνεται στις 23 Ιουνίου είναι εξαιρετικά θετική για σένα αφού πραγματοποιείται στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω και τον ευνοϊκό πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει προς το καλύτερο και τη σχέση σου με τον σύντροφό σου να βελτιώνεται αισθητά και να παίρνει το δρόμο προς την επισημοποίηση. Αν επιθυμείς να αποκτήσεις παιδί είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσεις τις προσπάθειες, ενώ αν είσαι ήδη γονιός, τα παιδιά σου θα σου προσφέρουν μεγάλες χαρές αυτό το διάστημα. Αν είσαι μόνη μπορείς να βασιστείς σε μια νέα γνωριμία που θα σε καλύψει απόλυτα και που θα καταλήξει σε μια μακροχρόνια και σταθερή σχέση. Τέλος, όσοι Παρθένοι ασχολούνται με την τέχνη θα έχουν μεγάλη προβολή.



ΖΥΓΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 23 Ιουνίου, στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς περισσότερο με αυτούς τους τομείς και να κάνεις κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι εδώ και καιρό. Η περίπτωση της μετακόμισης, μιας ανακαίνισης ή ακόμα και μιας αγοραπωλησίας είναι πολύ πιθανή και το γεγονός αυτό θα επηρεάσει θετικά την πορεία των οικονομικών σου. Αν είσαι ελεύθερη, δεν αποκλείεται να αποφασίσεις να δεσμευτείς επίσημα με τον σύντροφό σου και να ξεκινήσεις να ψάχνεις το ιδανικό σπίτι που θα στεγάσει τον έρωτά σας. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου και του Ποσειδώνα είναι ενθαρρυντική ακόμα και για να ξεκινήσεις μια επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από τον οικιακό σου χώρο, η οποία θα σου αποφέρει μεγάλα κέρδη.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού πραγματοποιείται στις 23 Ιουνίου, στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και δημιουργεί μια θετική όψη με το ζώδιό σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο η ζωή σου θα γίνει ιδιαίτερα δραστήρια και θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες που θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Ο έρωτας θα παίξει ένα καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου και είναι πολύ πιθανό να δεχτείς μια πρόταση γάμου που θα αλλάξει το πρόγραμμά σου ή αν είσαι single να γνωρίσεις ένα ξεχωριστό άτομο, που αμέσως θα δείξει τις σοβαρές του προθέσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις αρκετές μετακινήσεις, σύντομες αποδράσεις ή και ένα πιο μακρινό ταξίδι που θα σε γεμίσει ευχάριστες εμπειρίες. Τέλος, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για αγορά αυτοκινήτου, ηλεκτρικών ή ηλεκτρονικών συσκευών.



ΤΟΞΟΤΗΣ
Στις 23 Ιουνίου πραγματοποιείται η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με τα εισοδήματά σου και τις αξίες σου γενικότερα. Έτσι, το ερχόμενο δεκαπενθήμερο εκείνο που θα σε απασχολήσει περισσότερο από κάθε τι, θα είναι το να οικοδομήσεις την οικονομική σου ασφάλεια και να εξασφαλίσεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Για να το πετύχεις αυτό είσαι αποφασισμένη να εργαστείς σκληρά ή να δραστηριοποιηθείς προκειμένου να βρεις μια νέα δουλειά αν είσαι άνεργη. Η τύχη ωστόσο σου επιφυλάσσει και άλλες προοπτικές κι έτσι είναι πολύ πιθανό να καταφέρεις να εξασφαλίσεις ένα σημαντικό εισόδημα από την εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου σου ή από ένα όφελος που θα σου προσφέρει η οικογένειά σου. Η Πανσέληνος επίσης είναι ιδανική για να εξασφαλίσεις και την συναισθηματική σου ασφάλεια που θα στην προσφέρει η επισημοποίηση μιας σοβαρής σχέσης.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού σχηματίζεται στις 23 Ιουνίου και σε αφορά περισσότερο από κάθε άλλον, αφού διαμορφώνεται στο δικό σου ζώδιο. Το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να θεωρηθεί ένα διάστημα προσωπικής ανάπτυξης και προόδου, καθώς θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρά σου. Η θετική συμμετοχή του κυβερνήτη σου Κρόνου και του Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να επικεντρωθείς στις επιθυμίες και τους στόχους σου και να βρεις τον δρόμο για την πραγματική ευτυχία που διαρκεί για πάντα και όχι για πρόσκαιρες επιτυχίες που δεν αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Τα επιτεύγματά σου δεν θα είναι μόνο επαγγελματικά, αλλά θα αφορούν και στην προσωπική σου ζωή, αφού η συναισθηματική ισορροπία είναι το μέγιστο αγαθό που αποτελεί την κινητήριο δύναμή σου. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν ανήκεις στις ορκισμένες εργένισσες, τώρα θα σκεφτείς πολύ σοβαρά την πιθανότητα του γάμου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στις 23 Ιουνίου σχηματίζεται η πρώτη Πανσέληνος του φετινού καλοκαιριού στον «μυστήριο» δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο μπορεί να χαρακτηριστεί σαν μια περίοδος «απόσυρσης» και χαλάρωσης, το οποίο θα σου δώσει την ευκαιρία να αξιολογήσεις, να σκεφτείς και να οργανώσεις τα επόμενα βήματά σου. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα αλλάξεις τις συνήθειές σου και θα αποκοπείς από τις αγαπημένες σου διασκεδάσεις, αντίθετα, ακόμα και μέσα σε πλήθος κόσμου, θα έχεις την ευκαιρία να παρατηρήσεις, να αφουγκραστείς τον σφυγμό της εποχής και να συλλέξεις πληροφορίες που θα σου δώσουν το έναυσμα να κάνεις σημαντικές βελτιώσεις στη δουλειά σου. Η συμμετοχή του Δία από την αναιρετική μοίρα των Διδύμων, θα σε βοηθήσει να βάλεις σε τάξη και την αισθηματική σου ζωή, και αν βρίσκεσαι σε δίλημμα να κάνεις την καλύτερη επιλογή.



ΙΧΘΕΙΣ
Η πρώτη Πανσέληνος του καλοκαιριού διαμορφώνεται στις 23 Ιουνίου στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, τις επόμενες δυο εβδομάδες η κοινωνικότητά σου θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και θα έχεις την ευκαιρία να συμμετάσχεις σε πολλές κοσμικές εκδηλώσεις, να απολαύσεις την παρέα των φίλων σου αλλά και να πραγματοποιήσεις τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες σου. Η θετική συμμετοχή του Κρόνου και του κυβερνήτη σου Ποσειδώνα μπορεί να σου προσφέρει νέες δυνατότητες και προοπτικές τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Τα ταξίδια μπορούν να σου προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες ή ιδέες που θα σου φανούν χρήσιμες στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου προσφερθεί μια αξιόλογη εργασία στο εξωτερικό. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, καθώς είναι καιρός να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση ή να κάνεις μια γνωριμία που θα αλλάξει προς το καλύτερο τη ζωή σου.

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις