Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19/05 ως 25/05


Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19/05 ως 25/05 για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ


Έρωτας: Η πολυαστρία στους Διδύμους θα μπορούσε να είναι αρκετά βοηθητική, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου – αρχές τρίτου του ζωδίου σας. Ωστόσο, επειδή το τετράγωνο του Ουρανού με τον Ποσειδώνα «βλέπει» αρκετά επιθετικά το ζώδιό σας και η έκλειψη εγκυμονεί πολλές πλάνες, καλό θα ήταν να κρατάτε μικρό καλάθι, ιδιαίτερα για τις καινούργιες γνωριμίες σας. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τελικά θα περάσετε αρκετά καλά, θα φλερτάρετε και θα παίξετε.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα μπορεί να προκαλέσει δισεπίλυτα προβλήματα, ακόμη και αδιέξοδα, αν δεν είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σας βήμα. Τώρα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά και πρακτικά για μεγάλες και σημαντικές αλλαγές. Επίσης να είστε προσεκτικοί στα ραντεβού σας γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, κακή συνεννόηση και τέτοιου είδους προβλήματα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο αυτοέλεγχος είναι αυτό που χρειάζομαι για να μη μετατραπώ σε ταύρο εν υαλοπωλείω και προκαλέσω ζημιές με τα λόγια και τις πράξεις μου.
.

ΤΑΥΡΟΣ


Έρωτας: Οι πιέσεις που δέχεστε δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για καινούργιους έρωτες και περιπέτειες. Οι δεσμευμένοι πρέπει να προσέχετε γιατί με τον Κρόνο στο Σκορπιό οι σχέσεις σας δοκιμάζονται και θα αντέξουν αυτές που στηρίζονται σε γερές βάσεις. Ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα με τη την έκλειψη που βγάζει στην επιφάνεια τις ανασφάλειές σας, αποδημεί κάποιες αξίες σας και σας εξωθεί σε αναθεωρήσεις, είναι πιθανό να νιώθετε ότι το έδαφος τρίζει κάτω από τα πόδια σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο γίνεται στον άξονα των οικονομικών σας με τα Φώτα να σχηματίζουν ταυ τετράγωνο με τον Ποσειδώνα. Πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές σας. Ο πιο μεγάλος κίνδυνος που είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε, είναι να πιστέψετε σε άτομα που θα σας υποσχεθούν εύκολα κέρδη, θα σας μιλήσουν για εύστοχες επενδύσεις και, γενικότερα, θα κολακέψουν τα αφτιά και τις ανάγκες σας. Κρατήστε την πεπατημένη, συντηρητική σας στάση και δεν θα χάσετε.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα μπορεί να επιβάλλεται να αλλάξω την κοσμοθεωρία μου, ιδιαίτερα αν νιώθω τον εαυτό μου εγκλωβισμένο στη φυλακή των φόνων μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ


Έρωτας: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στον άξονά σας με τον Ποσειδώνα να πρωταγωνιστεί, θα επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή και, γενικότερα, τις σχέσεις σας. Αν κάνετε τώρα μια καινούργια γνωριμία και ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καλό θα ήταν να προσέχετε πριν επενδύσετε συναισθηματικά γιατί δεν αποκλείεται να ωραιοποιείτε τις καταστάσεις. Ισχύει για όλους σας: μην πάρετε τώρα αποφάσεις που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την προσωπική σας ζωή μακρόχρονα εκτός αν εδώ και πολύ καιρό θέλετε να δώσετε ένα τέλος.
Καριέρα – Οικονομικά: Επικεντρωθείτε στο πώς θα συντηρήσετε τις συνεργασίες σας. Η έκλειψη στον άξονά σας μπορεί να προκαλέσει κάποιους τριγμούς ή, ακόμη πιο πιθανό, να ρίξει ένα σύννεφο στη λογική σας και να καταλύσει ακόμη και την τελευταία ρανίδα ευθυκρισίας σας. Επειδή θα υπάρχει πολυαστρία στο ζώδιό σας θα είναι δύσκολο να κρατήσετε μια στάση χαμηλών τόνων αλλά αυτή η στάση είναι η ενδεδειγμένη γι αυτή την περίοδο.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Με το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα θα πρέπει να προσέχω τόσο τις συναλλαγές μου με τράπεζες, εφορίες, ασφάλειες, κληρονομικά όσο και το γεγονός ότι τα γεγονότα μπορεί να με εξωθήσουν στο να αναθεωρήσω τους στόχους μου.
.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Έρωτας: Η πολυαστρία στους Διδύμους με την έκλειψη στον άξονα δωδεκάτου – έκτου δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για χαρές και πανηγύρια καθώς εγείρουν φόβους, ανασφάλειες, καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα, παράπονα, τραύματα. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα που δημιουργεί τριγμούς στις βάσεις σας και δεν αποκλείει τα προβλήματα στους γάμους, και –γενικότερα- στην προσωπική σας ζωή.
Καριέρα – Οικονομικά: Η καριέρα σας κρίνεται από το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα που σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και ψυχικά οπλισμένοι για να αντέξετε τις εντάσεις. Κερδισμένοι αυτής της περιόδου θα είστε οι Καρκίνοι που είστε ευέλικτοι, δεν παραμένετε προσκολλημένοι στα ίδια λάθη του παρελθόντος και δεν θα διστάσετε να βάλετε τέλος σε καταστάσεις που σας παιδεύουν χωρίς να σας ωφελούν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να με απασχολήσουν κάποια προβλήματα υγείας. Καλά θα κάνω να προσέχω, να κοιμάμαι περισσότερο, να τρέφομαι πιο υγιεινά κι αν προκύψει κάποιο ψυχοσωματικό ναι μεν να πάω οπωσδήποτε στο γιατρό αλλά δεν θα ήταν άσχημα να το αντιμετωπίσω και ολιστικά.
.

ΛΕΩΝ


Έρωτας: Η πολυαστρία στους Διδύμους είναι ότι πρέπει για να περάσετε καλά, να κάνετε καινούργιες παρέες και φιλίες, να απολαύσετε ερωτικές χαρές. Η έκλειψη που θα γίνει το Σάββατο στον Τοξότη, το ζώδιο των ερώτων σας, δεν σας «προσβάλλει» αλλά πρέπει να την προσέχετε καθώς συμμετέχει ο Ποσειδώνας και ίσως νομίσετε ότι έχετε σχέση με τον Τριστάνο ενώ στην πραγματικότητα σχετίζεστε με τον κυρ Μήτσο τον περιπτερά. Μια χαρά είναι ο κυρ Μήτσος αλλά μην τον τρελάνουμε έχοντας την απαίτηση να παίζει Τριστάνο ολημερίς κι ολονυχτίς...
Καριέρα – Οικονομικά: Με τον Πλούτωνα στο έκτο ηλιακό σας σπίτι να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό από τον ένατο οίκο σας, δεν αποκλείεται να αποδειχθεί απαραίτητο να εφαρμόσετε τις πιο καινοτόμες ιδέες σας και να αλλάξετε ριζικά τις καθημερινές συνήθειες προκειμένου να έχετε περισσότερες επιτυχίες στον οικονομικό τομέα και στη δουλειά.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Οι στόχοι μου θα ευοδωθούν αυτή την περίοδο αλλά θα πρέπει να μην παρασύρομαι από κόλακες, άτομα που θα υποσχεθούν εύκολα κέρδη και φανφαρόνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έρωτας: Με την πολυαστρία στους Διδύμους και την έκλειψη να προσβάλλει τις βάσεις σας, δεν θα σας μένει πολλή όρεξη για προσωπική ζωή. Να προσέχετε γιατί δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιοι τριγμοί στο σπίτι. Επίσης να αποφύγετε τώρα τις σοβαρές αποφάσεις. Το τετράγωνο του Πλούτωνα με τον Ουρανό δημιουργεί βαθιές ανακατατάξεις και συναισθήματα που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείτε σε σχέση με τα ερωτικά σας.
Καριέρα – Οικονομικά: Η πολυαστρία στους Διδύμους δείχνει ότι θα αναγκαστείτε να αναλάβετε πολλές ευθύνες, δραστηριότητες, αγγαρείες στον τομέα της καριέρας σας και ίσως έχετε να φέρετε σε πέρας πολύ περισσότερα τους ενός projects. Ωστόσο, η έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη με τον Ποσειδώνα πρωταγωνιστή, δηλώνει ότι πρέπει να είστε πολύ μεθοδικοί, να κάνετε σίγουρες κινήσεις, να μην παρασύρεστε από τις ευκολίες της προχειρότητας αλλά να εμμένετε στην προσπάθεια και στο να παράγετε το καλύτερο έργο που μπορείτε.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Μία ξαφνική μετακόμιση ή ένα πρόβλημα στο σπίτι ή με κάποιο μέλος της οικογένειάς μου μπορεί να με αναστατώσει αυτή την περίοδο. Ας είμαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους αντιξοότητες.


ΖΥΓΟΣ


Έρωτας: Η πολυαστρία στους Διδύμους και η έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη εντείνουν την τάση σας για περιπέτειες. Φαίνεται ότι τώρα υπάρχει πιο πρόσφορο έδαφος για να ψαχτείτε, κυρίως σε ταξίδια, εκδρομές, καινούργιες παρέες, διασκέδαση. Τίποτε δεν αποκλείεται, αρκεί να μην ωραιοποιείτε τις καταστάσεις με κίνδυνο να πέσετε από τα σύννεφα αργότερα.
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα θα καθορίσει τις εξελίξεις αυτής της περιόδου. Τώρα προσβάλλονται οι ρίζες σας και ίσως θα πρέπει να κάνετε κάποιες ηρωικές αλλαγές για να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Κερδισμένοι θα είστε οι Ζυγοί που δεν θα μείνετε προσκολλημένοι στο παρελθόν αλλά θα κοιτάξετε στο μέλλον, έχοντας αναλάβει τις ευθύνες των επιλογών σας και έχοντας μάθη από τα λάθη του παρελθόντος.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Επειδή η έκλειψη μπορεί να προκαλέσει κάποιες ασάφειες ή παρεξηγήσεις στις επαφές μου, καλά θα κάνω να προσέχω για να μην πάρω λάθος αποφάσεις. Ιδανικά, ας αναβάλλω τα σημαντικά μου ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα.
.

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Έρωτας: Με την πολυαστρία στους Διδύμους και την έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, η λίμπιντό σας ανεβαίνει και σας εξωθεί σε παιχνίδια αλλά μαζί της ανεβαίνει στην επιφάνεια και το μάγμα των φόβων, των ανασφαλειών, των παθών σας με αποτέλεσμα να μετατρέπεστε σε ηφαίστεια έτοιμα να εκραγείτε. Το γεγονός ότι είναι κολακευτικό να σας αποκαλούν «ηφαίστεια» δεν αναιρεί την πιθανότητα να γίνει έκρηξη με πολλές παράπλευρες απώλειες, ικανή να δημιουργήσει ζημιά. Να προσέχετε.
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο με πρωταγωνιστή τον Ποσειδώνα, επηρεάζει τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μην παρασύρεστε από τους πειρασμούς του εύκολου κέρδους, των μαγαζιών, του να προσφέρετε στους άλλους χείρα βοηθείας. Κάντε συνετή διαχείριση και προετοιμαστείτε για την πιθανότητα εκτάκτων εξόδων που θα πρέπει να καλύψετε.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ίσως τώρα πρέπει να κάνω μια πιο βαθειά βουτιά στον εσωτερικό μου εαυτό προκειμένου να αφουγκραστώ δεξιότητες, ταλέντα, ιδέες που θα με βγάλουν από την πεζότητα της καθημερινότητάς μου και θα της προσδώσουν δημιουργικότητα και ενδιαφέρον.
.

ΤΟΞΟΤΗΣ


Έρωτας: Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα να διαπρέπει, σας δίνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, ο ρόλος σας είναι σαν την καυτή πατάτα στο χέρι σας καθώς τώρα οι πιθανότητες να κάνετε το καλύτερο δυνατόν στις σχέσεις σας (βοηθάει η πολυαστρία στους Διδύμους, με Δία και Αφροδίτη σε ρόλο φύλακα – Άγγελου των σχέσεών σας) είναι ίδιες με τις πιθανότητες να καταπιείτε ολόκληρο το παραμύθι μαζί με τους πρίγκιπες, τους δράκους και τη μάγισσα και να μην βρίσκετε διέξοδο στην πραγματικότητα.
Καριέρα – Οικονομικά: Επειδή το Σάββατο η έκλειψη γίνεται στο ζώδιό σας και είναι καταλυτική, καλά θα κάνετε να αποφύγετε τα σημαντικά ραντεβού και το κλείσιμο συμφωνιών αυτή την εβδομάδα. Από την επόμενη αναμένονται καλύτερες εξελίξεις. Ωστόσο, αν δεχθείτε κάποια πρόταση, ιδιαίτερα οι γεννημένοι τέλος του δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας, μην την αγνοήσετε νομίζοντας ότι είναι αμελητέα.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας σχηματίζουν και πάλι με ακρίβεια το τετράγωνό τους και με βάζουν στη διαδικασία να διαπραγματευτώ με θέματα συστήματος αξιών, έρωτα και φαντασίας. Ας είμαι πιο ανοικτός/η σε αναθεωρήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Έρωτας: Ποιος; Ο έρωτας; Αυτός που φεύγει, αυτός που έρχεται, αυτός που περιμένετε; Σίγουρα με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σας να σχηματίζει και πάλι ακριβέστατο τετράγωνο με τον Ουρανό, μπαίνουν πολλά θέματα στο τραπέζι καθώς τώρα νιώθετε να καταλύονται οι βάσεις σας. Το κλειδί της επιτυχίας σας, ωστόσο, είναι να είστε έτοιμοι για τις αναγκαίες αλλαγές, όπου τα γεγονότα κάνουν σαφές ότι είναι επιβεβλημένες. Κι αν μάλιστα είστε σε θέση να αναλάβετε την ευθύνη των λαθών σας και να κοιτάξετε μπροστά μετατρέποντας τα παθήματα του παρελθόντος σε μαθήματα για το μέλλον, τότε.... Ιδού η αναγέννηση!
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, επηρεάζει την καθημερινότητά σας. Με τον Ερμή, την Αφροδίτη και το Δία στους Διδύμους φαίνεται ότι θα έχετε αρκετή δουλειά και ίσως να υπάρξουν κάποιες ευχάριστες εξελίξεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να κάνετε λάθη που να σας κοστίσουν και οικονομικά ή να ξεχάσετε κάποια σοβαρή σας υπόθεση γι αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Πρέπει να προσέχω την υγεία μου και ει δυνατόν να κάνω μια κούρα αποτοξίνωσης γιατί είμαι επιρρεπής στα ψυχοσωματικά.
.

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Έρωτας: Η έκλειψη όχι μόνο δεν σας πτοεί αλλά και κάνει ακόμη πιο πιπεράτα τα αισθηματικά σας. Με την Αφροδίτη και το Δία να συμμετέχουν σε πολυαστρία στους Διδύμους, στο ζώδιο των ερώτων σας και την έκλειψη να πραγματοποιείται στον ίδιο άξονα, τα αισθηματικά σας ευνοούνται σκανδαλωδώς. Τώρα βεβαίως αν παραμυθιαστείτε λόγω Ποσειδώνα σε ταυ τετράγωνο με Ήλιο – Σελήνη, δεν θα πάθετε κάτι ιδιαίτερα κακό εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να πέσετε από τα σύννεφα... (μεταξύ μας και πάλι στα μαλακά θα βρεθείτε)!!!
Καριέρα – Οικονομικά: Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα επαναλαμβάνεται με ακρίβεια αυτή την εβδομάδα και σας διδάσκει ότι πρέπει να εφαρμόσετε τις πιο ρηξικέλευθες ιδέες σας για να αποτινάξετε τα δεσμά των φόβων σας και να νιώσετε πιο ασφαλείς. Μη διστάσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές, ιδιαίτερα αν τα γεγονότα σας τις υποδεικνύουν.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Αυτή την περίοδο θα πρέπει να είμαι πιο εστιασμένος/η στα παιδιά μου. Ίσως με έχουν περισσότερη ανάγκη αλλά κι εγώ θα νιώσω καλύτερα κοντά τους καθώς θα αντλήσω δύναμη και ενέργεια. Επίσης, πρέπει να εργαστώ σκληρά για να αξιοποιήσω τις δημιουργικές μου ιδέες.

ΙΧΘΥΕΣ


Έρωτας: Με την έκλειψη να πραγματοποιείται στο ζωδιακό σας σταυρό, μάλλον δεν θα έχετε χρόνο και ενέργεια για την προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, είστε παιδιά του Ποσειδώνα και δεν αποκλείεται να παραμείνετε στον κόσμο του έρωτα, της φαντασίας, Τριστάνου και Ιζόλδης γωνία, απέναντι από παλάτι του πανέμορφου πρίγκιπα ή της χιονάτης. Μέχρι εδώ όλα καλά! Το πρόβλημα θα αρχίσει όταν ανοίξετε τα μάτια και δείτε μια άλλη πραγματικότητα γι αυτό –αν μη τι άλλο- κρατήστε μικρό καλάθι.
Καριέρα – Οικονομικά: Η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο επηρεάζει τις βάσεις σας γι αυτό πρέπει να προσέχετε την κάθε σας κίνηση. Καλό θα ήταν να μην προκαλείτε εντάσεις ούτε στην οικογένεια ούτε στην καριέρα. Ωστόσο, επειδή δεν αποκλείεται να βρεθείτε στην εμπόλεμη ζώνη, ακόμη κι αν προσπαθείτε να το αποφύγετε, η καλύτερη τακτική είναι να σκέφτεστε καλά τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Όσο και να σας ξεπερνά, καλύτερα να βαδίζετε βάσει στρατηγικής.
Αγαπητό μου ημερολόγιο: Δεν αποκλείεται να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να τα αντιμετωπίσετε.


Πηγή: http://www.astrology.gr/


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις