Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Karadayi Καρανταγί: Επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων




Karadayi Καρανταγί: Επεισόδια 11, 12, 13, 14, 15 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων (promo videos).


Διάβασε επίσης:
Κενάν Ιμιρζαλίογλου Kenan İmirzalıoğlu: Μάθε τα πάντα για τον Μαχίρ Καρά από το karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Μάθε τα πάντα για την Φεριντέ Σαντόγλου,  την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου από το νέο σίριαλ του ANT1, Karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Χωρίζει από τον "Σουλεϊμάν"
Ντενίζ Κακίρ ή "Σαχ Σουλτάν": Αυτή είναι η αιτία χωρισμού "Σεχραζάτ" - "Σουλεϊμάν"


Επεισόδιο 11 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου

Περίληψη:  Καθώς η Φεριντέ περιμένει τον Μαχίρ στο πάρτι των γενεθλίων της,   εκείνος δίνει κατάθεση στο τμήμα.  Όταν η Φεριντέ διαβάσει την κατάθεσή του, αποφασίζει να γνωρίσει τον Μαχίρ, καθώς δεν γνωρίζει πως είναι το ίδιο πρόσωπο με τον Σαλίχ. Ο Ναζίφ συναντιέται με την Αϊτέν και αποφασίζει να τους αρραβωνιάσει στο επόμενο επισκεπτήριο. Αυτή η είδηση φέρνει τον Μαχίρ σε δύσκολη θέση, καθώς του είναι αδύνατο να αρνηθεί κάτι στον πατέρα του. Ο Τουργκούτ ανακαλύπτει ένα στοιχείο, αποδεικνύει ότι εκείνος που μπήκε στο σπίτι της Φεριντέ ήταν ο Μαχίρ και συντάσσει ένταλμα σύλληψης για αυτόν. Ο Μαχίρ ακολουθεί ξανά επικίνδυνα μονοπάτια προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα για την εγχείρηση του Χαλίλ. Ορκίστηκε στον εαυτό του να τα καταφέρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να βάλει τη ζωή του σε κίνδυνο.


Επεισόδιο 12 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου



Περίληψη: O πατέρας της Φεριντέ ψάχνει την πραγματική ταυτότητα του Μαχίρ. Προκειμένου να βρει μια άκρη, ενημερώνει μέχρι και πρόσωπα υψηλού αξιώματος. Μόλις μαθαίνει πως δεν γνωρίζουν κάποιον με το όνομα «Σαλίχ», ξεκινάει μια συστηματική ερεύνα με σκοπό να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του άνθρωπου που κυκλοφορεί στο δικαστήριο, παριστάνοντας κάποιον άλλον. Από την άλλη, η Αϊτέν, δεν απορρίπτει πλέον τις προτάσεις του Νετζντέτ, ενώ φαίνεται να έχει κάποια καινούργια σχέδια στο μυαλό της…



Επεισόδιο 13 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου



Περίληψη:  O Τουργκούτ λέει στη Φεριντέ πως δεν υπάρχει κανείς με το όνομα «Σαλίχ Ιπέκ» και καταλήγει στο συμπέρασμα πως αυτός που είναι μαζί τους στο δικαστήριο δεν είναι δικηγόρος, άλλα ένας μυστικός πράκτορας του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Μαχίρ ανακαλύπτει τον λόγο που ο αστυνομικός Γιασίν τον συνέλαβε. Η Φεριντέ παίρνει μια απόφαση σχετικά με τον Μαχίρ που τον ξαφνιάζει. Η Αϊτέν τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Μαχίρ κι έτσι θυμωμένη πηγαίνει αμέσως στο δικαστήριο και ανακοινώνει ποια είναι στη Φεριντέ.


Επεισόδιο 14 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου



Περίληψη: O Τουργκούτ λέει στη Φεριντέ πως δεν υπάρχει κανείς με το όνομα «Σαλίχ Ιπέκ» και καταλήγει στο συμπέρασμα πως αυτός που είναι μαζί τους στο δικαστήριο δεν είναι δικηγόρος, άλλα ένας μυστικός πράκτορας του Υπουργείου Εσωτερικών. Ο Μαχίρ ανακαλύπτει τον λόγο που ο αστυνομικός Γιασίν τον συνέλαβε. Η Φεριντέ παίρνει μια απόφαση σχετικά με τον Μαχίρ που τον ξαφνιάζει. Η Αϊτέν τσακώνεται πολύ άσχημα με τον Μαχίρ κι έτσι θυμωμένη πηγαίνει αμέσως στο δικαστήριο και ανακοινώνει ποια είναι στη Φεριντέ.


Επεισόδιο 15 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου


Περίληψη: Η Φεριντέ όταν ξεπερνάει το αρχικό σοκ από την παρέμβαση της Αϊτέν, θυμώνει και αποφεύγει τον Μαχίρ. Εκείνος επιμείνει για μια εξήγηση, πιέζοντάς την να του αποκαλύψει τι συνέβη.  Τότε η  Φεριντέ του δηλώνει πως από εδώ και στο εξής η σχέση τους θα είναι αυστηρά -και μόνο- επαγγελματική. Ο αστυνομικός Γιασίν αποφασίζει να βοηθήσει τον Μαχίρ  σχετικά με την υπόθεση του πατέρα του. Έτσι, του αποκαλύπτει κάποια σημαντικά στοιχεία. Ο Μελίχ ανακαλύπτει πως η εφημερίδα του, τύπωσε παραποιημένη τη συνέντευξη που του έδωσε ο Ναζίφ Καρά.




Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ - ΥΠΟΘΕΣΗ
Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2012.

Στη νέα συναρπαστική σειρά του ΑΝΤ1 "Karadayi" πρωταγωνιστούν δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς της Τουρκίας και από τους δημοφιλέστερους στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον γοητευτικό Κενάν Κενάν Ιμιρζαλίογλου, γνωστό ως "Εζέλ" από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και την όμορφη Μπεργκιουζάλ Κορέλ, πρωταγωνίστρια της σειράς "Χίλιες και μια Νύχτες".

Το "Karadayi" είναι μια δυνατή, ερωτική δραματική σειρά που θα καθηλώσει και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού θεατή. Το συγκλονιστικό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό σενάριο, υπογραφούν οι επιτυχημένοι παραγωγοί της σειράς "Εζέλ".
Το "Karadayi" προβάλλει όλη την γκάμα των έντονων συναισθημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπινων αδυναμιών όπως, η κακία, η εκδίκηση, ο φθόνος, η απελπισία, το έγκλημα, η διαπλοκή, η τιμωρία, τα μεγάλα ψέματα και καλά θαμμένα μυστικά του παρελθόντος. Η αγάπη εκφράζεται μέσα από τη βαθιά ανθρωπιά, τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα καθοριστικά γεγονότα που αλλάζουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο έρωτας δεσπόζει και λειτουργεί ως ένας συνδετικός κρίκος γεγονότων και καταστάσεων, όμως την ίδια στιγμή γεννάει διλήμματα που πολλές φορές οδηγούν σε αδιέξοδα. Σε αυτή τη σειρά, οι σχέσεις έχουν γνώμονα την αξία της ανθρώπινης ζωής και της δίνουν ουσιαστική διάσταση. Οι ήρωες θα γνωρίσουν τι σημαίνει θυσία και ο καθένας τους όταν έρθει η ώρα, θα αναγκαστεί να πληρώσει το τίμημα που του αναλογεί.
"Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ήρωες και κάποιοι άλλοι γίνονται στη διάρκεια της ζωής τους. Για τον Μαχίρ όμως, ισχύουν και τα δύο"…
1973, η οικογένεια του Ναζίφ Κάρα κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Τα μέλη της, πατέρας, μητέρα και παιδιά είναι αξιαγάπητοι στη γειτονιά. Όλοι τους είναι άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για τις δικές τους ζωές, αλλά και για τα βάσανα και τις χαρές των άλλων. Ένα τραγικό γεγονός όμως, ανήμερα των αρραβώνων του μεγάλου γιου της οικογενείας, του Μαχίρ, θα καταστρέψει μια για πάντα την ευτυχία τους. Όσο η οικογένεια Καρά και η γειτονιά είναι απασχολημένοι με τον αρραβώνα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης διαπράττεται ένας φόνος. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν, δολοφονείται. Ο πατέρας της οικογένειας Καρά θεωρείται ο βασικός ύποπτός. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του κι έτσι κατηγορείται για ένα έγκλημα, που ποτέ δεν διέπραξε.
Ο Μαχίρ μετά από αυτό το συμβάν, παραιτείται από τα πάντα στη ζωή. Εγκαταλείπει τη δουλειά του, τον έρωτα, το μέλλον του. Για αυτόν ένας μόνο είναι ο σκοπός της ύπαρξής του, να ανακαλύψει τους πραγματικούς δολοφόνους και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ώστε ο πατέρας του να σωθεί από τη θανατική ποινή. Ο δρόμος για την αναζήτηση της αλήθειας, θα τον οδηγήσει στη Φεριντέ Σαντόγλου, την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου, που έχει αναλάβει να δικάσει την υπόθεση. Η ζωή όμως παίζει παράξενα παιχνίδια κι ο έρωτας… επικίνδυνα! Ο ρόλος αυτής της γυναίκας θα είναι καταλυτικός τόσο στην εξέλιξη της ιστορίας όσο και στις άμυνες στην καρδιά του Μαχίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις