Σάββατο 25 Μαΐου 2013

"Χαμός" με τον Σουλεϊμάν" στη Τουρκία - " τα 'σπασαν " οι πρωταγωνιστές




«Σάλος» έχει προκληθεί στην Τουρκία με την ακύρωση της προβολής της σειράς Suleyman (Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής) και το ενδεχόμενο της αποχώρησης της Χουρέμ (Μεριέμ Ουζερλι). Ηδη έχουν σταματήσει τα γυρίσματα της σειράς και την προηγούμενη Τετάρτη δεν μεταδόθηκε το νέο επεισόδιο .



Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Vatan η Μεργιέμ Ούζερλί χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν την προηγούμενη εβδομάδα είχε φύγει για το Βερολίνο. Αρχικά φήμες ανέφεραν πως είχε ταξιδέψει στη Γερμανία λόγω «ψυχολογικών προβλημάτων» από υπερκόπωση.
Όμως νέες φήμες αναφέρουν πως η Μεργιέμ Ούζερλι έχει τσακωθεί με την εταιρεία παραγωγής και συγκεκριμένα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας Τιμουρ Σαβτζί. Η ίδια ζήτησε τη μείωση του χρόνου των γυρισμάτων και την αύξηση της αμοιβής της που φτάνει τις 20.000 λίρες το επεισόδιο( 8000 Ευρώ). Η Μεργιέμ ουσιαστικά ζητά χρήματα απο τις πωλήσεις της σειράς σε 45 χώρες του εξωτερικού. Η τουρκική εφημερίδα Posta αναφέρει πως «η Χουρέμ τρελάθηκε όταν έμαθε πως ο Χαλιτ Εργκεντς (Σουλεϊμαν) λαμβάνει 60.000 λίρες (24.000 Ευρω) το επεισόδιο και μερίδιο από τις εισπράξεις της σειράς στο εξωτερικό».

Σύμφωνα με την Vatan η «Χουρέμ»πήρε αρνητική απάντηση και στα δυο αιτήματα της και γι’αυτό έφυγε για το Βερολίνο όπου κατάγεται. Η Ουζερλί, τηλεφώνησε στον σκηνοθέτη και δήλωσε πως « είμαι άρρωστη και αύριο θα παω στο γιατρό. Δεν γνωρίζω πότε θα επιστρέψω». Μετά το τηλεφώνημα αυτό η εταιρεία παραγωγής και το τηλεοπτικό δίκτυο αποφάσισαν την ακύρωση της προβολής του 100ου επεισοδίου της σειράς στο τηλεοπτικό δίκτυο STAR και ακυρώθηκαν όλα τα γυρίσματα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα. To τελευταίο φετινό επεισόδιο του Σουλεϊμάν θα προβάλλονταν στις 19 Ιουνίου.

Στον τουρκικό Τύπο κυκλοφορούν σενάρια ακόμη και για αναζήτηση νέας Χουρέμ για την τηλεοπτική σειρά «Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.»

«Τον προηγούμενο μήνα η Χουρέμ είχε κόψει το κάπνισμα. Παράλληλα κυκλοφορούν φήμες πως έχει χωρίσει με τον σύντροφο της Τζαν Ατες και şhδη ήθελε να φύγει από την Τουρκία αλλά παρέμενε για να ολοκληρώσει τον φετινό κύκλο της σειράς» γράφει η Posta.
Η Mεργιέμ Ούζερλι τον προηγούμενο μήνα σε βράβευση της σε Φεστιβάλ τηλεοπτικών Σειρών στην Αττάλεια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «δεν είμαι ευτυχισμένη. Η διάρκεια των σειρών και των γυρισμάτων είναι σκέτη τρέλα.»

Η «Χουρέμ»στο λογαριασμό της στο Instagram είχε γράψει πως « είμαι φτωχή αλλά έχω πλούσια καρδιά. Δεν κερδίζω χρήματα από τις προβολές της σειράς στο εξωτερικό. Δίνω μάχη για τα δικαιώματα των ηθοποιών στην χώρα μας» .

Τώρα στην Τουρκία οι τηλεθεατές περιμένουν το τι θα συμβεί με την «Χουρέμ» μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη που είναι η καθιερωμένη μέρα της προβολής της σειράς που «σπάει» κάθε ρεκόρ τηλεθέασης.

Η τουρκική εφημερίδα Posta έχει τίτλο « δεν πήρε αύξηση και αρρώστησε».
Η εφημερίδα Vatan σε πρωτοσέλιδο τίτλο γράφει «φεύγει η Χουρέμ Σουλτάν;»


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις