Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού


Τόμας Πρωτόπαπας: Άγνωστες πτυχές από τη ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού


Θλίψη και δάκρυα στα μάτια όλων σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόμας Πρωτόπαπα.
Ενός… παιδιού ουσιαστικά μιας και ήταν μόλις 25 ετών! Ο ηθοποιός έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbizπολύ γρήγορα και κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει φανατικό κοινό. Η εξωτερική του εμφάνιση και το λαμπερό του χαμόγελο έκαναν τις γυναίκες να… τρελαίνονται για εκείνον και να του εκφράζουν έντονα και έκδηλα τον θαυμασμό τους.



Η ζωή του Τόμας Πρωτόπαπα ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου του 1988. Ήταν το δεύτερο παιδί του Γιάννη Πρωτόπαπα και της συζύγου του Άλισον. Οι γονείς του γνωρίστηκαν στο Λονδίνο όπου και είχε πάει ο πατέρας του για να σπουδάσει. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και έτσι αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια μαζί. Ο Τόμας Πρωτόπαπα ήταν το δεύτερο παιδάκι τους. Το πρώτο τους είναι ο Μάνος που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.
Ο πατέρας του ηθοποιού μαζί με την οικογένειά του μετακόμισαν στην Αθήνα μόλις  τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του. Η μητέρα του εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών στα Αρσάκεια – Τοσίτσεια της Εκάλης, εκεί όπου και πήγαν σχολείο και οι δύο της γιοι .
«Στα 14 μου ήμουν σαν τον Χάρι Πότερ, με στρογγυλά γυαλιά και προφανώς δεν με θεωρούσα όμορφο. Έτρωγα πάρα πολλές χυλόπιτες. Άρχισα να θεωρούμαι εμφανίσιμος όταν έπιασα τον εαυτό μου και είπα «ρε, ό,τι κι αν κάνεις δεν πρόκειται να αλλάξεις. Οπότε αποδέξου αυτό που είσαι, γιατί μόνο αν αρέσεις στον εαυτό σου μπορείς να αρέσεις και σε κάποιον άλλο», έχει δηλώσει ο Τόμας.

Πώς ξεκίνησε όμως να ασχολείται με τον χώρο της showbiz; Αρχικά δέχτηκε μια πρόταση για διαφημιστικό και αυτή ήταν που ουσιαστικά του άνοιξε διάπλατα τον δρόμο για μια καριέρα στο μόντελινγκ. Η εξωτερική του εικόνα και τα προσόντα του γρήγορα τον έκαναν περιζήτητο, οι δουλειές διαδεχόντουσαν η μια την άλλη, όπως και οι διάφορες προτάσεις και τελικά κατέληξε να γίνει παρουσιαστής στο μουσικό κανάλι MAD, όπου τον είδε ο υπεύθυνος για το casting του remake της ταινίας «Ρόδα, Τσάντα Και Κοπάνα» και τον επέλεξε για να παίξει έναν ρόλο στην ταινία.

Αλυσίδα λοιπόν ήταν όλα αυτά και το μικρόβιο της υποκριτικής φώλιασε μέσα του. Μετά την ταινία αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, όπου και παρακολούθησε σεμινάρια υποκριτικής.

Επέστρεψε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2011 και έπειτα από 16 οντισιόν κατάφερε να πάρει τον ρόλο του Αλέξη στους «Βασιλιάδες». Εκεί ήταν που ουσιαστικά γνώρισε την μεγάλη αποθέωση από τις θαυμάστριές του. Έγινε αφίσα στα δωμάτια των μικρών κοριτσιών και κατάφερε να ξετρελάνει ακόμα και τις μεγαλύτερες ηλικίες με την γλυκύτητα, την ομορφιά του και το χαμόγελό του. Όλοι όσοι τον γνώρισαν από κοντά έχουν να λένε τα καλύτερα για εκείνον. Παιδί χαμηλών τόνων, πρόσχαρο, ομιλητικό, ευγενέστατο και καλοσυνάτο.

 Τα επαγγελματικά του όμως λόγω των οικονομικών προβλημάτων στους «Βασιλιάδες» δεν πήγαν και τόσο καλά και έτσι αποφάσισε να γυρίσει στο πατρικό του και να  μείνει με τους γονείς και τη γιαγιά του (μένουν όλοι σε διαφορετικούς ορόφους, σε σπίτι στην Άνοιξη).
«Ότι λεφτά είχα, που δεν είχα δηλαδή, έφυγαν σε λογαριασμούς. Τώρα που μένω με τους γονείς μου, έχω την ελπίδα να κρατήσω και κάτι στην άκρη και, σίγουρα, να μην χρωστάω», είχε πει ο ίδιος σχετικά.

Οι γυναίκες κάνανε… χαμό στον δρόμο μόλις τον αντικριζαν και εκείνος θα μπορούσε να έχει όποια ήθελε. Ωστόσο δήλωνε μονογαμικός και δινόταν αποκλειστικά σε μια σχέση. Η καρδιά του ανήκε αποκλειστικά στην αγαπημένη του, Ιωάννα Ζεμπερλγίκου.
Τον τελευταίο καιρό, ο Τόμας Πρωτόπαπας με δηλώσεις του είχε πει πως σκεφτόταν σοβαρά να φύγει για την Αγγλία, μιας και είχε πρόταση για ρόλο σε σαπουνόπερα που παίζεται εδώ και 35 χρόνια. Ωστόσο, το ταξίδι αναβλήθηκε για χάρη της εκπομπής του Γιάννη Λουκάκου, «Dr. Cook», στα γυρίσματα της οποίας τον περίμεναν την μοιραία Κυριακή…

Διάβασε επίσης:
Η ζωή του Τόμας Πρωτόπαπα! Βιογραφικό, προσωπική ζωή, το μοιραίο ατύχημα και ο θάνατος

Πηγή: http://www.gossip-tv.gr/

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις