Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η Microsoft παρουσιάζει το Xbox One: το απόλυτο «όλα σε ένα» σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας


Η Microsoft παρουσιάζει το Xbox One: το απόλυτο «όλα σε ένα» σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας

Δημοφιλείς ταινίες (Blockbuster), σειρές Halo TV παραγωγής του Steven Spielberg και αποκλειστικότητες  με  το NFL μεταμορφώνουν το παιχνίδι, την τηλεόραση και την ψυχαγωγία για το σπίτι του 21ου αιώνα




REDMOND, Wash. — 21 Μαΐου 2013 — Ένα νέο όραμα για το μέλλον ζωντανεύει σήμερα, καθώς η Microsoft Corp. παρουσιάζει το Xbox One, το «όλα σε ένα» σύστημα παιχνιδιών και ψυχαγωγίας που δημιουργήθηκε για το σήμερα και την επόμενη γενιά. Στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στο Redmond της πολιτείας Washington, η εταιρεία παρουσίασε τον τρόπο με τον οποίο το Xbox One σάς τοποθετεί στο επίκεντρο όλων των παιχνιδιών, των τηλεοπτικών προγραμμάτων, των ταινιών, της μουσικής, των αθλητικών προγραμμάτων, καθώς και του Skype.
«Το Xbox One είναι σχεδιασμένο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη νέα γενιά δημοφιλών blockbuster παιχνιδιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και ψυχαγωγίας, σε μία πανίσχυρη συσκευή «όλα σε ένα», είπε ο Don Mattrick, πρόεδρος του Interactive Entertainment Business της Microsoft. «Η μοναδική, σύγχρονη αρχιτεκτονική μας φέρνει την απλότητα στο σπίτι και, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα άμεσης εναλλαγής μεταξύ παιχνιδιών και ψυχαγωγικών προγραμμάτων».
Παρουσίαση Xbox One
Με το Xbox One, τα παιχνίδια φτάνουν στα όρια του ρεαλισμού και η τηλεόραση υπακούει στις εντολές σας.1 Πείτε απλά «Χbox On» για να ξεκινήσετε στην εξατομικευμένη αρχική οθόνη του Xbox One, να ανακαλύψετε όλα όσα είναι δημοφιλή στην τηλεόραση ή να δείτε τα τελευταία επιτεύγματα των φίλων σας στα παιχνίδια, χρησιμοποιώντας για όλα αυτά το πλέον φυσικό σας στοιχείο αλληλεπίδρασης - τη φωνή σας2. Όσο περισσότερο αλληλεπιδράτε με το Xbox One, τόσο περισσότερο «σας γνωρίζει» και μαθαίνει αυτά που θέλετε. Ορισμένα από τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του Xbox One που σας τοποθετούν στο επίκεντρο της ψυχαγωγίας στο σαλόνι σας, περιλαμβάνουν τα εξής:
·      TV on Xbox One.1 Περιηγηθείτε και παρακολουθήστε ζωντανά (σε πραγματικό χρόνο) τηλεόραση από το καλωδιακό κουτί, το σύστημα telco ή τη δορυφορική σας σύνδεση μέσω του Xbox One. Η Microsoft έχει αναλάβει τη δέσμευση να προσφέρει ζωντανή τηλεόραση μέσω διαφόρων λύσεων σε όλες τις αγορές όπου θα διατεθεί το Xbox One.3
·      Αρχική σελίδα. Ανοίξτε το σύστημα ψυχαγωγίας σας με τις δύο πανίσχυρες λέξεις «Xbox On» και μια εξατομικευμένη αρχική οθόνη θα σας καλωσορίσει με τα αγαπημένα σας παιχνίδια, τηλεοπτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα.
·      Snap. Κάντε δύο πράγματα ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη οθόνη του σπιτιού σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Snap για να μεταβείτε σε μια μάχη πολλαπλών παικτών, καθώς παρακολουθείτε παράλληλα την αγαπημένη σας ταινία. Συζητήστε με τους φίλους σας στο Skype, καθώς παρακολουθείτε τηλεόραση ζωντανά ή παρακολουθήστε την ομάδα «fantasy team» στην τηλεόραση, καθώς παρακολουθείτε ταυτόχρονα τον αγαπημένο σας αγώνα και πολλά περισσότερα.
·      Skype για το Xbox One. Ειδικά σχεδιασμένο για το Xbox One, σας επιτρέπει να συζητάτε με φίλους σας στην τηλεόραση σε εκπληκτική ανάλυση HD ή να πραγματοποιείτε κλήσεις με το Skype στην τηλεόρασή σας, κάτι που παρουσιάζεται για πρώτη φορά.
·      Trending.1 Παραμείνετε άμεσα ενημερωμένοι για όλα τα δημοφιλή προγράμματα της τηλεόρασης, ανακαλύπτοντας τα ψυχαγωγικά προγράμματα που είναι δημοφιλή μεταξύ των φίλων σας και δείτε τι είναι ιδιαίτερα «trendy» στην κοινότητα του Xbox.
·      OneGuide.1, 2 Βρείτε εύκολα τα αγαπημένα σας ψυχαγωγικά προγράμματα, αναζητώντας τα ανά δίκτυο, όνομα ή ώρα προβολής, όλα απλά με τη φωνή σας και παρουσιαζόμενα σε έναν εξατομικευμένο οδηγό προγραμμάτων.



Για να δημιουργήσει το πιο προηγμένο σύστημα Xbox για παιχνίδια, τηλεοπτικά προγράμματα και ψυχαγωγία έως σήμερα, η Microsoft δημιούργησε ένα κορυφαίας τεχνολογίας λειτουργικό σύστημα παιχνιδιών και το ενσωμάτωσε σε μια εξίσου καταπληκτική πλατφόρμα ψυχαγωγίας, οπότε δεν θα χρειάζεται να αλλάζετε τα σημεία εισόδου (inputs) για να παρακολουθήσετε τηλεόραση ή να παίξετε κάποιο παιχνίδι. Ένας οκταπύρηνος (eight-core) επεξεργαστής της γενιάς x86 και περισσότερα από 5 δισεκατομμύρια τρανζίστορ στέλνουν στο παρελθόν το χρόνο φόρτωσης και την καθυστέρηση, έτσι ώστε να μπορείτε να μεταβείτε άμεσα από ένα παιχνίδι σε ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με αστραπιαία ταχύτητα ή να εκτελείτε πολλές εφαρμογές παράλληλα με το παιχνίδι, χωρίς απώλεια της απόδοσης.

Παρουσίαση παιχνιδιών και αποκλειστικών προγραμμάτων του Xbox One
Τα παιχνίδια στο Xbox One ταξιδεύουν τους παίκτες σε κινηματογραφικούς κόσμους που μοιάζουν με τον πραγματικό κόσμο, με χαρακτήρες που έχουν την πλέον ρεαλιστική ανθρώπινη μορφή από ποτέ. Τα παιχνίδια ΑΑΑ blockbuster που παρουσιάζονται για το Xbox One περιλαμβάνουν τα εξής:
·      «Forza Motorsport 5» από την Turn 10 Studios, το οποίο αποτελεί την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού με την κορυφαία βαθμολογία στους αυτοκινητιστικούς αγώνες τα τελευταία 10 χρόνια3. Προγραμματισμένο εξαρχής, ώστε να εκμεταλλεύεται την ισχύ του Xbox One και την απεριόριστη ισχύ του Cloud, κανένα άλλο παιχνίδι δεν αποδίδει καλύτερα την αίσθηση του οδηγού. Το «Forza Motorsport 5» θέτει νέα πρότυπα απόδοσης στα παιχνίδια αυτοκινητιστικών αγώνων και θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Xbox One από την πρώτη του παρουσίαση.
·      «Call of Duty: Ghosts», αποτελεί την επόμενη γενιά του «Call of Duty» και ένα μεγάλο βήμα προόδου σε επίπεδο απόδοσης για τον κατασκευαστή του. Σας παραδίδει ένα ολοκαίνουργιο περιβάλλον, μια νέα σειρά χαρακτήρων και μια νέα ιστορία, ενώ είναι κατασκευασμένο σε μια πλατφόρμα καινούργιας γενιάς. Οι τεχνικές καινοτομίες νέας γενιάς που είναι ενσωματωμένες για την υποστήριξη των απίστευτων εξελίξεων στο παιχνίδι, κάνουν αυτό το πρόγραμμα την πιο όμορφη και συναρπαστική εμπειρία του «Call of Duty» έως σήμερα. Η Activision και η Microsoft ανακοίνωσαν επίσης την ανανέωση της στενής τους συνεργασίας που θα επαναφέρει το «Call of Duty® Championship», που θα παρουσιαστεί από το Xbox, όπως και ολοκαίνουργιο περιεχόμενο που μπορείτε να λάβετε από το διαδίκτυο, το οποίο θα διατεθεί εξαρχής και αποκλειστικά στην πλατφόρμα Xbox.
·      Τα «FIFA 14», «Madden NFL 25», «NBA LIVE 14» και «EA SPORTS UFC» από την EA SPORTS θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν οι καταναλωτές την εμπειρία των αθλητικών παιχνιδιών. Στηριζόμενα στη νέα μηχανή λογισμικού EA SPORTS Ignite, αυτά τα νέα παιχνίδια της EA SPORTS σας παρέχουν μαζικές καινοτομίες ανθρώπινης νοημοσύνης, πραγματική κίνηση παικτών και «ζωντανούς» κόσμους. Επιπλέον της δέσμευσής της για το Xbox One, η EA SPORTS ανακοίνωσε επίσης την υπόσχεσή της για αποκλειστικό περιεχόμενο που θα παρουσιαστεί στους ερχόμενους μήνες.
·      Το «Quantum Break» από την Remedy Entertainment είναι μια επαναστατική εμπειρία ψυχαγωγίας από τους παραγωγούς του «Max Payne» και του «Alan Wake» που κάνει πιο δυσδιάκριτη τη διαφορά μεταξύ παιχνιδιού και τηλεόρασης, ενσωματώνοντας δραματικές παρουσιάσεις και το ίδιο το παιχνίδι, σε μια αδιάλειπτη, μοναδική εμπειρία συμμετοχής του παίκτη. Ο τρόπος με τον οποίο παίζετε το παιχνίδι επηρεάζει την παρουσίαση και η παρουσίαση σας ενημερώνει για το πώς παίζετε το παιχνίδι.

Εκτός από την καταπληκτική συλλογή παιχνιδιών που θα διατεθούν για το Xbox One, η Microsoft ανακοίνωσε αποκλειστικές συνεργασίες περιεχομένου με ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα στο χώρο της τηλεόρασης, του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας.
·      Τηλεοπτική σειρά «Halo». Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης και παραγωγός Steven Spielberg θα είναι ο παραγωγός μιας αυθεντικής τηλεοπτικής σειράς «Halo» με interactive περιεχόμενο αποκλειστικά για το Xbox One, η οποία θα δημιουργηθεί σε συνεργασία με την 343 Industries και τα Xbox Entertainment Studios.

·      National Football League (NFL).1 Μια συνεργασία ορόσημο πολλαπλών ετών, θα σας προσφέρει μοναδικές interactive τηλεοπτικές εμπειρίες του NFL για το Xbox One νέας γενιάς. Επιπλέον θα δώσει τη δυνατότητα στις συσκευές και υπηρεσίες της Microsoft να εξελιχθούν τόσο στο παιχνίδι όσο και στον πάγκο. Το NFL στο Xbox θα επανακαθορίσει την εμπειρία των αναμεταδόσεων μέσω καινοτομιών γύρω από τις τεχνολογίες του Skype και του Xbox SmartGlass. Η εξέλιξη της απόδοσης των παικτών, θα προσθέσει μια ολοκαίνουργια εφαρμογή «fantasy football» για τη μεγαλύτερη οθόνη σας στο σπίτι και θα δημιουργήσει έναν εξατομικευμένο προορισμό για το NFL που θα διατίθεται μόνο στο Xbox One.

Παρουσίαση μιας νέας γενιάς του Xbox Live
Το Xbox One έχει δημιουργηθεί για να ενισχύσει μια ολοκαίνουργια γενιά του Χbox Live που είναι πιο ισχυρή, πιο προσωπική και πιο έξυπνη. Η απελευθέρωση της ουσιαστικά απεριόριστης ισχύος του Cloud κάνει τα πάντα περισσότερο βολικά και προσπελάσιμα - από το να επιτρέπει την εγκατάσταση των παιχνιδιών τμηματικά έτσι ώστε το παιχνίδι να μπορεί να αρχίσει γρήγορα, έως τις ενημερώσεις που λαμβάνονται από το σύστημα. Αποθηκεύστε το εξατομικευμένο προφίλ σας, τα παιχνίδια και τα ψυχαγωγικά προγράμματα στο Cloud για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε κονσόλα του Xbox One. 4 Επιπλέον, η ήδη υπάρχουσα συνδρομή Xbox Live Gold για το Xbox 360 θα μεταφερθεί απρόσκοπτα στο Xbox One.5 Το Xbox Live σάς μεταφέρει πιο βαθιά στα παιχνίδια που σας αρέσουν, με ολοκαίνουργιες λειτουργίες.
·      Smart Match. Ένα νέο σύστημα, το «Smart Match» εξαλείφει ουσιαστικά την αναμονή, υπολογίζοντας τους χρόνους και βρίσκοντας άτομα με τα οποία θέλετε να παίξετε μαζί, καθώς εσείς απολαμβάνετε άλλες δραστηριότητες - η φήμη μετράει σε ουσιώδες επίπεδο και βοηθά στην εξεύρεση του βέλτιστου matching.
·      DVR Παιχνιδιών. Ένας αποκλειστικός καταγραφέας («Game DVR») θα αποθανατίσει τις μαγικές σας στιγμές, οι οποίες θα είναι όλες αποθηκευμένες στο Cloud. Μαζί με εργαλεία sharing, θα έχετε κάθε λόγο να υπερηφανεύεστε στο Xbox One.
·      Living Games.6 Δυναμικοί, ρεαλιστικοί κόσμοι εξελίσσονται και βελτιώνονται όσο περισσότερο παίζετε και η προηγμένη τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μαθαίνει να παίζει όπως εσείς, οπότε οι φίλοι σας μπορούν να παίζουν με αντίπαλο τη «σκιά» σας.
·      Αναπτυγμένα επιτεύγματα. Ένα νέο και αναπτυγμένο σύστημα επιτευγμάτων συλλαμβάνει βίντεο από τις πιο «επικές» σας στιγμές, συνεχίζει να επεκτείνει τα επιτεύγματα του παιχνιδιού με το πέρασμα του χρόνου και σας ανταμείβει με νέους τρόπους. Επίσης, η βαθμολογία σας (Gamescore) μεταφέρεται από το Xbox 360.
·      Xbox SmartGlass.6 Το Xbox SmartGlass είναι ένα μέρος της πλατφόρμας του Xbox One, φτιαγμένο εξαρχής με τη δυνατότητα να παρέχει περιεχόμενο απευθείας στη συσκευή σας. Tώρα μπορείτε να συνδέσετε περισσότερες συσκευές ταυτόχρονα, για πολλαπλούς παίκτες και shared ψυχαγωγία.

Παρουσιάζουμε την εμφάνιση και αίσθηση του Xbox One  
Το νέο hardware του Xbox One είναι κομψό και μοντέρνο και ταιριάζει με οποιαδήποτε διακόσμηση. Η κονσόλα είναι διαμορφωμένη με αναλογία διαστάσεων 16:9 και χρησιμοποιεί οριζόντιο προσανατολισμό, βελτιστοποιημένο για τον υψηλής ταχύτητας Blu-raydisc player. Είναι σχεδιασμένη με ένα βαθύ και πλούσιο μαύρο χρώμα και περιλαμβάνει μια διακριτικά διαμορφωμένη λοξή γωνία.
Το πλήρως ανασχεδιασμένο, επαναστατικό 1080p Kinect είναι περισσότερο ακριβές, παρέχει καλύτερη ανταπόκριση και είναι περισσότερο ευαίσθητο. Η απαράμιλλη οπτική, κινητική και φωνητική τεχνολογία του σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα παιχνίδια και το περιεχόμενο ψυχαγωγίας όπως ποτέ στο παρελθόν, επεκτείνοντας εντυπωσιακά το οπτικό πεδίο και την πιστότητά του. Λειτουργεί σε σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, αναγνωρίζει τον ακριβή έλεγχο κινήσεων από ελάχιστες περιστροφές του καρπού και διαχωρίζει τη δική σας φωνή, ακόμα και σε ένα θορυβώδες δωμάτιο, με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας απομόνωσης φωνής.
Το κορυφαίο στην κατηγορία του Xbox controller έχει ανανεωθεί με περισσότερες από 40 τεχνικές και σχεδιαστικές καινοτομίες. Το αναβαθμισμένο χειριστήριο, ο μοχλός αντίχειρα και η εργονομική προσαρμογή, κάνει όλους τους παίκτες να συμμετέχουν με τρόπους που είναι μοναδικοί για το Xbox. Επίσης, η ακρίβεια και ο έλεγχος έχουν βελτιωθεί εντυπωσιακά με όλους τους νέους δονούμενους ενεργοποιητές ωθήσεων. 6 Το Wireless Controller του Xbox One είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε συγχρονισμό με το νέο Kinect, επιτρέποντας και στα δύο να συνδεθούν αυτόματα, ώστε να δημιουργούν απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ των παικτών.

Το Xbox One θα διατεθεί στις διαφορετικές αγορές αργότερα μέσα στο χρόνο. Επισκεφτείτε το blog του Xbox Wire στη διεύθυνση http://news.xbox.com για μια αναλυτικότερη παρουσίαση των λειτουργιών του νέου συστήματος, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο από την εκδήλωση της παρουσίασης, καθώς και το νέο, περιστρεφόμενο περιεχόμενο του Xbox. Περισσότερες πληροφορίες για το Xbox One και τα παιχνίδια blockbuster θα αναλυθούν στην έκθεση «Electronic Entertainment Expo» τον Ιούνιο.
Σχετικά με το Xbox
To Xbox αποτελεί την κορυφαία σειρά προϊόντων ψυχαγωγίας της Microsoft για την τηλεόραση, το τηλέφωνο, τον υπολογιστή και τους υπολογιστές tablet. Στο σπίτι ή εν κινήσει, το Xbox περιλαμβάνει τα καλύτερα και πιο δημοφιλή παιχνίδια, όπως και μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων, μουσικής και αθλητικών παιχνιδιών και προγραμμάτων. Τα αγαπημένα σας παιχνίδια, καθώς και τηλεοπτικά και ψυχαγωγικά προγράμματα παράγονται με νέους τρόπους μέσω της ισχύος των Kinect, Xbox SmartGlass και του Xbox Live, που είναι το κορυφαίο δίκτυο κοινωνικής ψυχαγωγίας στον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το Χbox στη διεύθυνση http://www.xbox.com


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις