Σάββατο 4 Μαΐου 2013

KARADAYI: Ο Εζέλ συναντάει τη Σεχραζάτ. Δες το επεισόδιο 25 με ελληνικούς υπότιτλους


KARADAYI - Η καλύτερη τούρκικη σειρά με τον Εζέλ και την Σεχραζάτ από τις Χίλιες και μία νύχτες. Δείτε το επεισόδιο 25 με ελληνικούς υπότιτλους.





Karadayi - Επεισόδιο 23 με ελληνικούς υπότιτλους

Trailer:








Promo videos:









Περιγραφή:

Ο Κενάν Ιμιρζαλίογλου, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς "Ezel", συναντά τη Σεχραζάτ του "Χίλιες Και Μία Νύχτες", κατά κόσμον Μπεργκιουζάρ Κορέλ, στο πιο δυνατό ερωτικό δράμα της χρονιάς με τίτλο "Karadayi".

To "Karadayi" είναι μια συναρπαστική ιστορία ενός άνδρα, του οποίου η καρδιά καίγεται από έρωτα, αλλά έχει κολλήσει ανάμεσα στον έρωτά του και στην απόδοση δικαιοσύνης.

Η νέα σειρά δεν έχει προβληθεί από κανένα τηλεοπτικό κανάλι στην Ελλάδα, ενώ οι θεατές μπορούν να την αποκτήσουν σε DVD μαζί με το περιοδικό "Τηλεθεατής". Το πρώτο και το δεύτερο επεισόδιο κυκλοφορούν μαζί με το περιοδικό, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Υπόθεση:

Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ήρωες και κάποιοι άλλοι γίνονται ήρωες στη διάρκεια της ζωής τους. Ο Mahir είναι και τα δύο… Κάπου τη δεκαετία του 1970. Μια ευτυχισμένη οικογένεια στο Beyazut. Όλα αλλάζουν την ημέρα των αρραβώνων. Ο πατέρας της οικογένειας Karadayu παίρνει μια θανατική ποινή για ένα έγκλημα που ποτέ δεν διέπραξε. Ο Mahir παραιτήθηκε από τον εαυτό του, τη ζωή του, τη δουλειά του, τους έρωτες του, από το ίδιο του το μέλλον. Έχει αποφασίσει ότι η ζωή του έχει μόνο σκοπό. Να βρει τους πραγματικούς δολοφόνους, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να σώσει τον πατέρα του από την κρεμάλα. Εκεί συναντά έναν απροσδόκητο έρωτα, μπροστά του … την ώρα που ο δρόμος αυτός οδηγεί τον πατέρα του στην κρεμάλα.

Οι συγγραφείς του Karadayu Sema Ergenekon and Eylem Canbolat και οι σκηνοθέτες Uluη Bayraktar and Cem Karcύ θα οδηγήσουν το κοινό στα μονοπάτια της σκληρότητας και της αγριότητας μέσω του ATV την καινούργια σεζόν και θα πάνε πίσω στο παρελθόν αφού η σειρά διαδραματίζεται στην δεκαετία του 1970. Στο σήριαλ οι Kenan έmirzalύoπlu,Bergόzar Korel και Ηetin Tekindor είναι οι πρωταγωνιστές και οι Riza Kocaoglu,Yurdaer Okur,Civan Canova,Melike Ipek Yalova,Erkan Avci, Ebnem Dilligil,Leyla Lydia Tuoutlu όπως και άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί ένωσαν τις δυνάμεις τους για να πάρουν μέρος σ’ αυτήν την περιπέτεια που μας δείχνει την αγριότητα που επικρατούσε τότε.

Θα παρακολουθήσετε την ιστορία ενός άνδρα του οποίου η καρδιά καίγεται από έρωτα και έχει κολλήσει ανάμεσα στον έρωτά του και στην απόδοση δικαιοσύνης.

Πρωταγωνιστούν:
Kenan Imirzalioglu, Bergüzar Korel and Melike Yalova

1 σχόλιο :

  1. Μπορεί κάποιος σας παρακαλώ να μου απαντήσει επειδή είμαι καινούριος εδώ?Πως μπορώ να δω τα επεισόδια?Σας ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις