Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Η ζωή του νεαρού ηθοποιού. Βιογραφικό, προσωπική ζωή, το ατύχημα

Τόμας Πρωτόπαπας - Tomas Protopapas Βιογραφικό



Μάθε τα πάντα για τη ζωή του νεαρού ηθοποιού, που τελικά άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα έπειτα από τροχαίο.


Ο Τόμας Πρωτόπαπας γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1988 στην Αγγλία.


Μοντέλο από τα 14 του και έπειτα ηθοποιός. Ο Τόμας Πρωτόπαπας σπούδασε μάρκετινγκ και διαφήμιση αλλά τον κέρδισε η υποκριτική.

Έγινε γνωστός μέσα από το μουσικό κανάλι MΑD, όπου ήταν παρουσιαστής αλλά και από τη συμμετοχή του στο remake της ταινίας Ρόδα, τσάντα και κοπάνα.

Το 2012, υποδύεται τον Αλέξη Κανελλόπουλο στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Οι Βασιλιάδες. Ο "κακομαθημένος γόης" Αλέξης Κανελλόπουλος είναι ο μοναχογιός του Αιμίλιου. Τυπικό μοσχαναθρεμμένο πλουσιόπαιδο, mainstream τύπος, εγωιστής και ψηλομύτης δεν διστάζει να κάνει επίδειξη πλούτου. Έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του και κυρίως για τη γοητεία του στα κορίτσια. Είναι αμοραλιστής χωρίς ηθικές αξίες, γιατί έτσι τον έχουν μεγαλώσει. Είναι αναγνωρισμένος οδηγός αγώνων ταχύτητας. Έχει δεσμό με την κόρη του Μαλέα, τη Νεφέλη, την οποία όμως απατά συστηματικά.

Οι δηλώσεις περί ομαδικού σεξ:



Για τις σχέσεις, τις συντρόφους του και το ομαδικό σεξ μίλησε ο Thomas Πρωτόπαπας στο "Βράδυ" και τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Ο γνωστός πρωταγωνιστής εξήγησε πώς όταν ήταν μόλις 3 εβδομάδων επέστρεψε με την οικογένειά του από την Αγγλία και αποκάλυψε πως ξεκίνησε το μποξ όταν άρχισε τις σπουδές του στην Αγγλία... Ακόμη, μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους “Βασιλιάδες” και υποστήριξε πως του αρκεί η ικανοποίηση ότι το σίριαλ πάει τόσο καλά και αρέσει στον κόσμο.
Όσον αφορά στις αντιλήψεις του περί σεξ, εξομολογήθηκε πως είναι υπέρ του ομαδικού σεξ. “Είσαι μια παρέα. Μέχρι πέντε άτομα είναι σχέση. Τρεις κοπέλες, δύο άντρες είναι το ιδανικό. Ο ομαδικός έρωτας είναι υγιής πράξη!”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Ενώ διευκρίνισε πως “όταν είναι ερωτευμένος και είναι σε σχέση, είναι πιο μονογαμικός και από πιγκουίνο!”




Η σύντροφός του Ιωάννα




Η Ιωάννα Ζεμπερλίγκου είναι 20 χρονών και είναι φοιτήτρια στην Καλαμάτα. Από την πρώτη στιγμή μετά το τραγικό τροχαίο, εγκατέλειψε τις σπουδές της για να είναι στο πλευρό του Τόμας. Μάλιστα, είχε δηλώσει «Ο Τόμας ζει, θα τα καταφέρει, είμαι αισιόδοξη!»


Η τελευταία συνέντευξη


Η συνέντευξη έγινε για την εκπομπή "JOY" του ΣΚΑΪ, την Τετάρτη 27/02/13. Τέσσερις ημέρες δηλαδή, πριν το τροχαίο που τον έκανε να παλεύει για τη ζωή του...
Tο απόγευμα αυτής της Κυριακής (24/03/13), η εκπομπή "JOY", έδειξε ολόκληρη τη συνέντευξη του ηθοποιού.

Το ανατριχιαστικό της υπόθεσης είναι ότι σε αυτή τη συνέντευξη, ο Τόμας Πρωτόπαππας, αναφέρθηκε στο τι μπορεί να συμβεί με ένα ατύχημα! Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για την εξωτερική εμφάνισή του, ο ίδιος απάντησε:

"Η εξωτερική εμφάνιση χαλάει πολύ εύκολα. Οπότε προσπαθώ να γίνω ωραίος μέσα μου, ώστε άμα σε 30 χρόνια ή χτύπα ξύλο γίνει ένα ατύχημα ή οτιδήποτε και χαθεί αυτό το στοιχείο, να παραμείνω ωραίος μέσα μου".

Δείτε τη συνέντευξή του, που σύμφωνα με την εκπομπή JOY, ήταν η τελευταία του, πριν το τροχαίο...




Το μοιραίο ατύχημα


Ήταν λίγο μετά τις 8.00 το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου όταν ο 25χρονος Τόμας Πρωτόπαπας οδηγούσε στην Αττική οδό, κατευθυνόμενος στο πρώτο γύρισμα της εκπομπής «Dr Cook», με παρουσιαστή τον Γιάννη Λουκάκο, όταν ένα διερχόμενο όχημα -οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βαν της Αττικής Οδού- έπεσε επάνω του.

«Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα σφοδρή και ο Τόμας έχασε τις αισθήσεις του. Ήρθε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο ΚΑΤ», όπως αναφέρει άνθρωπος του στενού περιβάλλοντος του νεαρού ηθοποιού, μέσα από το νοσοκομείο. «Υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση στο κεφάλι, αφού είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και, αυτή τη στιγμή, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.


Ο θάνατος

Μετά από έξι περίπου εβδομάδες στην εντατική ο Τόμας Πρωτόππας άφησε την τελευταία του πνοή στις 21 Μαίου 2013, σε ηλικία 25 ετών. Ο νεαρός ηθοποιός έπαθε μια σοβαρή λοίμωξη και κατέληξε σήμερα βυθίζοντας σε πένθος την οικογένειά του αλλά και όλο τον κόσμο που τον γνώριζε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις