Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Karadayi Καρανταγί: Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων (promo videos)



Karadayi Καρανταγί: Επεισόδια 1, 2, 3, 4, 5 με ελληνικούς υπότιτλους και περιλήψεις επεισοδίων (promo videos)


Διάβασε επίσης:
Κενάν Ιμιρζαλίογλου Kenan İmirzalıoğlu: Μάθε τα πάντα για τον Μαχίρ Καρά από το karadayi!
Μπεργκιουζάρ Κορέλ - Berguzar Korel: Μάθε τα πάντα για την Φεριντέ Σαντόγλου,  την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου από το νέο σίριαλ του ANT1, Karadayi!


Επεισόδιο 1 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου



Ο Μαχίρ εργάζεται ως τσαγκάρης μαζί με τον πατέρα του.  Η  ζωή της οικογένειάς τους γίνεται άνω κάτω, όταν συμμορίες αρχίζουν να διαλύουν τα μαγαζιά της γειτονιάς τους. Ο Μαχίρ ετοιμάζεται να αρραβωνιαστεί την παιδική του φίλη, Αϊτέν, όταν συμβαίνει ένα τραγικό γεγονός: ο πολυαγαπημένος του πατέρας μπαίνει στη φυλακή με την κατηγορία της δολοφονίας του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν. Ο Μαχίρ που σκέφτεται ότι αυτό οφείλεται σε μια παρεξήγηση από το παρελθόν, σύντομα ανακαλύπτει ότι πρόκειται για μια σατανική συνωμοσία. Αν δεν αποδείξει μέσα σε τριάντα ημέρες ότι ο πατέρας του, Ναζίφ, είναι αθώος, τότε εκείνος θα καταδικαστεί σε θάνατο. Ο Μαχίρ έχει μόνο μία λύση, να βρεθεί αντιμέτωπος με τη δικαστή Φεριντέ και να την πείσει για την αθωότητα του πατέρα του.


Επεισόδιο 2 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου






Ο Μαχίρ με τη βοήθεια του Ερντάλ παριστάνει τον ασκούμενο δικηγόρο και παίρνει ψεύτικη ταυτότητα ως «Σαλίχ», για να διεισδύσει στο δικαστικό μέγαρο και να παρακολουθεί την υπόθεση του πάτερα του από κοντά. Παρόλο όμως που το θέλει πολύ, του αναθέτουν μια άλλη δίκη και όχι του πατέρα του. Την ίδια νύχτα, σαστίζει με αυτά που μαθαίνει από τον πατέρα του. Ο Ναζίφ είχε γνωρίσει τον δολοφονηθέντα εισαγγελέα Σουλεϊμάν, πριν 30 χρόνια. Ο Τουργκούτ, στην έρευνα που διεξάγει σχετικά με τον Ναζίφ, γνωρίζεται με την Αϊτέν. Ο Τουργκούτ έχει δόλια σχέδια για την όμορφη κοπέλα. Ως Σαλίχ, ο Μαχίρ, αναφέρει στη Φεριντέ την αλήθεια σχετικά με τη δίκη του Εμίν. Η Φεριντέ που φαίνεται να μην έχει πειστεί από τα λεγόμενά του,  μπαίνει στη φυλακή για να ερευνήσει η ίδια την υπόθεση. Ο Μαχίρ βρίσκεται επίσης εκεί για να επισκεφθεί τον πατέρα του και μόλις η πόρτα ανοίγει, η Φεριντέ αντικρίζει απέναντί της τον Μαχίρ.


Επεισόδιο 3 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου






Η Φεριντέ ενοχλείται από τον Σαλίχ και θεωρώντας τον ως έναν άνθρωπο που ανακατεύεται περισσότερο από όσο πρέπει στις υποθέσεις της, του ζητά να εργαστεί κοντά σε έναν άλλον δικαστή. Ο Σαλίχ ακούγοντάς της πιστεύει ότι όλα τελείωσαν. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο αστυνόμος Γιασίν συλλαμβάνει τον Μαχίρ, αναγκάζοντάς τον να περάσει τη νύχτα στο κρατητήριο. Η Αϊτέν, λόγω του ότι ο Μαχίρ δεν γυρίζει σπίτι εκείνο το βράδυ, πιστεύει ότι την απατά. Τελικά ο Μαχίρ βρίσκει το δίκιο του και η Φεριντέ του αναθέτει την υπόθεση σχετικά με τη δίκη του Ναζίφ Καρά. Ο Μαχίρ που πετυχαίνει τον σκοπό του, πηγαίνει ξανά στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα για να εξετάσει την υπόθεση. Εκεί βρίσκει ένα ματωμένο δαχτυλικό αποτύπωμα, το οποίο μετά από εξέταση φαίνεται ότι δεν ανήκει στο Ναζίφ Καρά. Τώρα στο μυαλό όλων υπάρχει το ίδιο ερώτημα.


Επεισόδιο 4 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου





Ο Μαχίρ σκέφτεται ότι το αποτύπωμα που βρέθηκε το οποίο δεν ανήκει στον πατέρα του, μπορεί να τον σώσει, αλλά συναντά ξανά ένα εμπόδιο μπροστά του. Ο Τουργκούτ που αντιλαμβάνεται ότι είναι θέμα χρόνου να ανακαλυφθεί ποιος είναι ο δολοφόνος, δεν κάθεται άπραγος. Καταστρώνει σχέδια για τον Ναζίφ. Ο Τουργκούτ που για να πετύχει τον στόχο του, χρησιμοποιεί όλες τις διασυνδέσεις του και ζητά να υπογράψει την ομολογία του ο Ναζίφ. Ο Μαχίρ (Σαλίχ) που δεν πτοείται, προκειμένου να λάμψει η αλήθεια, συμμετέχει στον Χορό της Δημοκρατίας, ώστε να καταφέρει να συναντήσει και να μιλήσει με τη γραμματέα Σερά. Ωστόσο κι εδώ ο Τουργκούτ έχει άλλα σχέδια.


Επεισόδιο 5 με ελληνικούς υπότιτλους & Περίληψη επεισοδίου




Ο Σαλίχ έχει πάει στον χορό και περιμένει να έρθει η Σερά, καταλήγει κάποια στιγμή να χορεύει με τη Φεριντέ. Ο Τουργκούτ ζηλεύει όταν τους βλέπει μαζί. Η Αϊτέν από την άλλη, θα εμφανιστεί στον χορό για να τραγουδήσει χωρίς να το γνωρίζει ο Μαχίρ.  Αυτός τελικά αποφασίζει να μείνει μακριά από τη Φεριντέ και το δικαστικό μέγαρο. Εγκαταλείπει στη μέση το χορό και φεύγει ξαφνικά. Ο Μαχίρ συνθλίβεται όταν ακούει ότι ο πατέρας του ανέλαβε την ευθύνη για το έγκλημα και χάνει το μυαλό του όταν μαθαίνει ότι κάποιοι βασάνισαν τη μητέρα του. Από τη μια θέλει να τιμωρήσει αυτούς που πείραξαν την οικογένειά του και από την άλλη προσπαθεί να προσεγγίσει τον πατέρα του, ο οποίος ωστόσο σωπαίνει.



Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com


ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ - ΥΠΟΘΕΣΗ
Δραματική σειρά τουρκικής παραγωγής 2012.

Στη νέα συναρπαστική σειρά του ΑΝΤ1 "Karadayi" πρωταγωνιστούν δύο από τους διασημότερους ηθοποιούς της Τουρκίας και από τους δημοφιλέστερους στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον γοητευτικό Κενάν Κενάν Ιμιρζαλίογλου, γνωστό ως "Εζέλ" από την ομώνυμη τηλεοπτική σειρά και την όμορφη Μπεργκιουζάλ Κορέλ, πρωταγωνίστρια της σειράς "Χίλιες και μια Νύχτες".

Το "Karadayi" είναι μια δυνατή, ερωτική δραματική σειρά που θα καθηλώσει και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού θεατή. Το συγκλονιστικό και ταυτόχρονα ανατρεπτικό σενάριο, υπογραφούν οι επιτυχημένοι παραγωγοί της σειράς "Εζέλ".
Το "Karadayi" προβάλλει όλη την γκάμα των έντονων συναισθημάτων, συμπεριλαμβανομένων και των ανθρώπινων αδυναμιών όπως, η κακία, η εκδίκηση, ο φθόνος, η απελπισία, το έγκλημα, η διαπλοκή, η τιμωρία, τα μεγάλα ψέματα και καλά θαμμένα μυστικά του παρελθόντος. Η αγάπη εκφράζεται μέσα από τη βαθιά ανθρωπιά, τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα καθοριστικά γεγονότα που αλλάζουν για πάντα τις ζωές των πρωταγωνιστών. Ο έρωτας δεσπόζει και λειτουργεί ως ένας συνδετικός κρίκος γεγονότων και καταστάσεων, όμως την ίδια στιγμή γεννάει διλήμματα που πολλές φορές οδηγούν σε αδιέξοδα. Σε αυτή τη σειρά, οι σχέσεις έχουν γνώμονα την αξία της ανθρώπινης ζωής και της δίνουν ουσιαστική διάσταση. Οι ήρωες θα γνωρίσουν τι σημαίνει θυσία και ο καθένας τους όταν έρθει η ώρα, θα αναγκαστεί να πληρώσει το τίμημα που του αναλογεί.
"Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται ήρωες και κάποιοι άλλοι γίνονται στη διάρκεια της ζωής τους. Για τον Μαχίρ όμως, ισχύουν και τα δύο"…
1973, η οικογένεια του Ναζίφ Κάρα κατοικεί στην Κωνσταντινούπολη. Τα μέλη της, πατέρας, μητέρα και παιδιά είναι αξιαγάπητοι στη γειτονιά. Όλοι τους είναι άνθρωποι που δεν νοιάζονται μόνο για τις δικές τους ζωές, αλλά και για τα βάσανα και τις χαρές των άλλων. Ένα τραγικό γεγονός όμως, ανήμερα των αρραβώνων του μεγάλου γιου της οικογενείας, του Μαχίρ, θα καταστρέψει μια για πάντα την ευτυχία τους. Όσο η οικογένεια Καρά και η γειτονιά είναι απασχολημένοι με τον αρραβώνα, στο Δικαστικό Μέγαρο της Κωνσταντινούπολης διαπράττεται ένας φόνος. Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Σουλεϊμάν, δολοφονείται. Ο πατέρας της οικογένειας Καρά θεωρείται ο βασικός ύποπτός. Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον του κι έτσι κατηγορείται για ένα έγκλημα, που ποτέ δεν διέπραξε.
Ο Μαχίρ μετά από αυτό το συμβάν, παραιτείται από τα πάντα στη ζωή. Εγκαταλείπει τη δουλειά του, τον έρωτα, το μέλλον του. Για αυτόν ένας μόνο είναι ο σκοπός της ύπαρξής του, να ανακαλύψει τους πραγματικούς δολοφόνους και να αποδοθεί η δικαιοσύνη, ώστε ο πατέρας του να σωθεί από τη θανατική ποινή. Ο δρόμος για την αναζήτηση της αλήθειας, θα τον οδηγήσει στη Φεριντέ Σαντόγλου, την Πρόεδρο του Κακουργιοδικείου, που έχει αναλάβει να δικάσει την υπόθεση. Η ζωή όμως παίζει παράξενα παιχνίδια κι ο έρωτας… επικίνδυνα! Ο ρόλος αυτής της γυναίκας θα είναι καταλυτικός τόσο στην εξέλιξη της ιστορίας όσο και στις άμυνες στην καρδιά του Μαχίρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις