Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΖΩΔΙΑ: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Μάιο για όλα τα ζώδια. Αισθηματικά και Επαγγελματικά




Ο Μάιος είναι εδώ. Με τις μυρωδιές του, τη ζέστη του, τα λουλούδια του και ...τις εκλείψεις του. Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά; Τι δείχνουν οι τάσεις του ουρανού;




ΚΡΙΟΣ
Ενδιαφέρων θα είναι ο Μάιος για εσένα που προσδοκάς να αλλάξεις την επαγγελματική σου ζωή. Το πλανητικό σκηνικό είναι τέτοιο που θα σου δώσει τη δύναμη να κυνηγήσεις το όνειρό σου, όσο απατηλό κι αν είναι αυτό. Ο Άρης στον Ταύρο για όλο το Μάιο σε ευνοεί σημαντικά και το διάστημα είναι κατάλληλο για εσένα, ώστε να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου και τις ανάγκες σου. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους και συνεργάτες σου ίσως σου προκαλέσουν μία ανησυχία, αλλά δεν θα είναι ικανή για να σε αποπροσανατολίσει. Μεθόδευσε τις κινήσεις σου και θα βγεις κερδισμένη. Μόνο μην πέσεις στην παγίδα της ευαισθησίας σου και ξεχάσεις τα πρακτικά θέματα των επιδιώξεων σου. Αισθηματικά τα πράγματα σταθεροποιούνται για εσένα από τις 9 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους και η διάθεσή σου για συντροφιά θα είναι πολύ έντονη.

Αισθηματικές
Στον έρωτα υπάρχουν κάποια θέματα προς επίλυση για εσένα. Οι πρώτες ημέρες του μήνα θα χαρακτηριστούν από μία ανησυχία και αμφιβολία σχετικά με την πίστη του συντρόφου σου και οι εκδηλώσεις ζήλιας που θα εκφράσεις μπορεί να προκαλέσουν άσχημο κλίμα στη μεταξύ σας σχέση. Θα νιώθεις να καταπιέζεσαι, επειδή δεν θα μπορείς να εκφράσεις ανοιχτά αυτά που υποψιάζεσαι, με αποτέλεσμα ακόμη μία φορά να βρεις απάγκιο στον εαυτό σου και στην απομόνωση. Για να ξεθυμάνει η όλη κατάσταση χρειάζεται να περιμένεις το δεύτερο μισό του μήνα, που η Αφροδίτη και ο Ερμής θα κινούνται στους Διδύμους και φαίνεται πως θα ηρεμήσουν τα πνεύματα. Στήριγμα σου θα είναι οι φίλοι σου και η οικογένεια σου, που πλέον σε έχουν μάθει και ξέρουν τους τρόπους να καταλαγιάζουν τις συναισθηματικές σου ανησυχίες.

Επαγγελματικές
Ο επαγγελματικός σου τομέας αυτόν το μήνα θα ισορροπεί σε ένα τεντωμένο σκοινί και από εσένα θα εξαρτηθεί αν τελικά θα είναι κερδοφόρος ή καταστροφικός. Αν ασχολείσαι με μικρά ταξίδια, επικοινωνία ή η δουλειά σου έχει σχέση με το διαδίκτυο, να περιμένεις ευχάριστα νέα. Βάλε σε εφαρμογή τα σχέδιά σου και μην αφήνεις ακόμη μία φορά τις κινήσεις σου μισοτελειωμένες. Έλεγξε τις μεθόδους που χρησιμοποιείς, σχετικά με την καταλληλότητά τους και απόφυγε τις κόντρες με τους προϊσταμένους ή το προσωπικό σου. Μέχρι τις 15, που ο Ερμής θα κινείται στον Ταύρο, θα σε απασχολήσουν θέματα ακίνητης περιουσίας. Φρόντισε να μην έρθεις σε σύγκρουση με οικογενειακά σου πρόσωπα, γιατί τελικά τα οφέλη που θα αποκομίσεις θα είναι πολύ λιγότερα από αυτά που φαντάζεσαι.



ΤΑΥΡΟΣ
Ένας πολύ θετικός μήνας θα είναι ο Μάιος για εσένα. Η κυβερνήτης σου Αφροδίτη έχει πλέον εγκατασταθεί στο ζώδιό σου και σου χαρίζει σπάνια διορατικότητα, γεγονός που θα σε ωθεί να παίρνεις τις πιο ορθές και συμφέρουσες αποφάσεις, τόσο για την επαγγελματική όσο και για την αισθηματική σου ζωή. Με την βοήθεια και του Ερμή για το πρώτο δεκαπενθήμερο στο ζώδιό σου, θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και να καταστρώσεις με πάθος, σχέδια και στρατηγικές, που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σου. Με την οξυδέρκεια που σε χαρακτηρίζει, μπορείς να κάνεις τώρα σημαντικές διαπραγματεύσεις και να λύσεις περίπλοκα προβλήματα. Ανάλογη επιτυχία θα έχει και η αισθηματική σου ζωή, καθώς εκπέμπεις μία θετική αύρα σε όλους.

Αισθηματικές
Ο Μάιος δεν προσφέρει έντονες και παθιασμένες εμπειρίες στον τομέα του έρωτα και ίσως και οι γνωριμίες που θα κάνεις τώρα, να μην σε ενθουσιάσουν, αλλά είναι βέβαιο ότι θα έχεις όλα τα φόντα να περάσεις πολύ καλά. Αν είσαι μόνη, αποδέξου προκλήσεις φίλων και βγες περισσότερο. Άλλωστε, το επιτρέπει και η ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα. Σχεδίασε ένα ταξιδάκι και μην διστάσεις να κάνεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα. Κάποιες συμπτώσεις μπορεί να λειτουργήσουν μαγικά υπέρ σου και εκεί που μπορεί να είχες απογοητευτεί ότι δεν θα έκανες μία αξιόλογη γνωριμία, αυτή να γίνει χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις. Ακόμη και αν είσαι δεσμευμένη, θα έχεις την δυνατότητα να περάσεις ένα πιο ευχάριστο διάστημα με το ταίρι σου, από τις 15 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινηθεί στο σπίτι του, στο ζώδιο των Διδύμων.

Επαγγελματικές
Ο Άρης για όλο το μήνα στο ζώδιό σου, σου δίνει μία ευκαιρία να ανυψωθείς αρκετά στα οικονομικά σου. Φρόντισε να φερθείς συνετά, να αποπληρώσεις κάποιες εκκρεμότητες και να μην προβείς σε άσκοπες και περιττές αγορές. Ο Ερμής στο ζώδιό σου μέχρι τις 15 σε κάνει υπερκινητικό, αλλά πρόσεχε τι λες στους συνεργάτες σου. Η Έκλειψη Ηλίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στο ζώδιό σου, θα σου φέρει κάποιες ευκαιρίες και επαγγελματικές συμφωνίες, οι οποίες έχουν πολλές και σοβαρές πιθανότητες να καρποφορήσουν. Βάλε στόχους και ερεύνησε τι πραγματικά θες για εσένα στον επαγγελματικό σου στίβο. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σου θα είναι αρκετά βελτιωμένες και θα έχεις την στήριξη ορισμένων, που μέχρι τώρα ήταν ανταγωνιστές σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να διατηρήσεις τα νέα δεδομένα.



ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Μάιος είναι ένας μήνας ιδιαίτερα αντιφατικός για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό του πρώτου δεκαημέρου, με την Αφροδίτη και τον Ερμή να κινούνται στον Ταύρο, θα σε αναστατώνει και θα σε κάνει να είσαι σε ένα ακατάπαυστο τρέξιμο, τόσο σχετικά με τα επαγγελματικά σου όσο και με τα αισθηματικά σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο όμως του μήνα, που η Αφροδίτη και ο Ερμής θα σε επισκεφτούν, δια μαγείας όλα σου τα προβλήματα θα έχουν λυθεί και όλες σου οι ανησυχίες θα εξανεμιστούν. Μην επαναπαύεσαι όμως στα… άστρα, αλλά συγκεντρώσου στην εκπλήρωση των στόχων και των επιθυμιών σου. Βάλε πρόγραμμα και μην ξεφεύγεις από την πορεία σου, γιατί οι ανταγωνιστές παραμονεύουν. Αισθηματικά, σταμάτα επιτέλους να γκρινιάζεις και να μεμψιμοιρείς και απόλαυσε όλα και όλους όσους έχεις στο πλάι σου.

Αισθηματικές
Ο Μάιος θα είναι περισσότερο από ικανοποιητικός, όσον αφορά στις σχέσεις και τον έρωτα για εσένα. Θα έχεις πολλές ευκαιρίες να ερωτευτείς ή να χαρείς την ήδη υπάρχουσα σχέση σου. Λίγη προσοχή πρέπει μόνο να δείξεις μέχρι τις 10 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί και η Έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο, καθώς από το πουθενά μπορεί να προκαλούνται εντάσεις και συγκρούσεις. Από εκεί και μετά όμως, οι πλανήτες θα σε βοηθήσουν να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, να ξαναπροσπαθήσεις για μια καινούργια αρχή και να κερδίσεις ισορροπία και ευτυχία. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως βρεθεί κάτι που θα σε ενθουσιάσει, αν είσαι single. Μπορεί να μην γίνονται θαύματα από τη μία μέρα στην άλλη, όμως είσαι σε πολύ καλό δρόμο και αυτό θα το νιώσεις έντονα.

Επαγγελματικές
H επικοινωνία σου είναι ιδιαίτερα ευνοημένη αυτόν τον μήνα και έτσι θα έχεις αρκετές ευκαιρίες να τονώσεις τη δουλειά σου και να αυξήσεις τα έσοδά σου. Οι αποδόσεις σου θα είναι καλύτερες σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείσαι. Η θέση του Άρη στον Ταύρο για όλο το μήνα και ο Ερμής στο ζώδιό σου από τις 15 και μετά, θα σε κινητοποιήσουν να πάρεις πρωτοβουλίες στη δουλειά σου. Η περίοδος είναι θετική για αλλαγές ή διαφοροποιήσεις. Στα οικονομικά σου, θα χρειαστεί να πάρεις δραστικά μέτρα για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα. Δεν πρέπει όμως να γίνεσαι ανυπόμονος, όταν βλέπεις ότι υπάρχουν εμπόδια. Προσπάθησε να μην αναβάλλεις πληρωμές χρεών και κράτα συντηρητική στάση, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, που είναι και το πιο πολυέξοδο για σένα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι θέσεις των πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα ευνοούν σημαντικά τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τα αισθηματικά σου. Οι καινούργιες σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτήν την περίοδο, θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες, ενώ αν είσαι ήδη δεσμευμένη, μπορείς να περιμένεις πίστη και αφοσίωση από τον σύντροφό σου. Στον επαγγελματικό τομέα, είναι κατάλληλη στιγμή για επαγγελματικές επαφές, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες, ενώ στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κάποιες θετικές επιλογές, που θα σου αποφέρουν χρήματα. Σε αυτές τις επιλογές, καλό είναι να βασιστείς στην διαίσθησή σου, που τώρα είναι το μυστικό σου όπλο.

Αισθηματικές
Τον Μάιο θα έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις τον τρόπο που βλέπεις την ερωτική σου ζωή, να κάνεις τονωτικές ενέσεις σε μια σχέση που δείχνει σημάδια φθοράς ή να προκύψουν σπουδαίες γνωριμίες. Ίσως μια σχέση που σε απογοήτευσε στο παρελθόν, τώρα να της ξαναδοθεί η ευκαιρία να ανθίσει. Γενικότερα, θα έχεις την αίσθηση μιας δεύτερης ευκαιρίας σε μία σχέση που τελείωσε, πριν καλά-καλά αρχίσει. Σημαντικές θα είναι και οι νέες γνωριμίες, κυρίως αν είσαι από εκείνες που έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου και παραμένεις ακόμη μόνη. Ακόμη όμως και οι φιλικές και επαγγελματικές σου σχέσεις θα επωφεληθούν έντονα, με την θέση του Ερμή στους Διδύμους το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, γι’ αυτό αξιοποίησε το παράθυρο των ευκαιριών που ανοίγεται μπροστά σου.

Επαγγελματικές
Ο Άρης στο ζώδιο του Ταύρου αυξάνει την αδρεναλίνη σου και σε κάνει πιο μαχητικό και φιλόδοξο στον επαγγελματικό σου τομέα. Βέβαια, από την άλλη αυξάνει και τον ανταγωνισμό, την πίεση, τα φορτωμένα προγράμματα και τις υπερωρίες. Η επιθυμία σου να δοκιμάσεις κάπου αλλού την τύχη σου θα είναι έντονη και αν αξιολογήσεις σωστά και αναλύσεις τα δεδομένα λεπτομερώς, μπορείς να την πραγματοποιήσεις με θετικά αποτελέσματα. Κοντά στις ημέρες της Σεληνιακής Έκλειψης, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στον Τοξότη, πρόσεξε τις ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τους συνεργάτες σου, γιατί δεν θα είναι δύσκολο να διαταραχτούν και να συμπεριφερθείς υπερβολικά, μετανιώνοντας αργότερα. Τα οικονομικά σου πρόκειται να σημειώσουν ανοδική πορεία και θα είναι στο χέρι σου, αν την διατηρήσεις ή όχι.



ΛΕΩΝ
Ο έναστρος ουρανός του Μαΐου σηματοδοτεί μία περίοδο μεγάλων αλλαγών και σου δίνει το πράσινο φως για να τις πραγματοποιήσεις. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών και όσο ο Ερμής και η Αφροδίτη θα παραμένουν στο ζώδιο του Ταύρου (μέχρι τις 15 ο πρώτος, μέχρι τις 9 η δεύτερη), πολλά πράγματα μπορούν να αλλάξουν, αν πάρεις πρωτοβουλίες να προχωρήσεις σε κινήσεις που μέχρι τώρα ανέβαλλες. Οι αλλαγές αυτές θα γίνουν αισθητές στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σου, ενώ παράλληλα θα βελτιώσεις τον τρόπο ζωής σου, αλλά και την εμφάνισή σου. Να είσαι ανοιχτή σε κάθε νέα ευκαιρία που θα παρουσιαστεί τώρα στη ζωή σου. Να δουλέψεις σκληρά για να την αξιοποιήσεις και μην αδρανήσεις και εφησυχάσεις. Το τέλος του μήνα θα σε βρει πιο ανανεωμένη από ποτέ!

Αισθηματικές
Η καλλιέργεια κάποιων δεσμών φαίνεται πως αρχίζει και αποδίδει καρπούς αυτόν το μήνα για εσένα. Ωστόσο προσοχή πρέπει να δώσεις στη συμπεριφορά σου, ώστε να γίνει η επικοινωνία σου με τους άλλους ευκολότερη. Εξάλλου, σύντομα θα προκύψουν ευκαιρίες για νέους δεσμούς και προκλητικά φλερτ. Μην βιαστείς, εστίασε σε όποιον σε εμπνέει και περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δράσεις, από τις 9 και μετά, που η Αφροδίτη θα κινηθεί στους Διδύμους και θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα. Αν είσαι δεσμευμένη, θα διαπιστώσεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου. Ερεύνησε πρώτα τους λόγους και μετά ξέσπασε στις… συνηθισμένες σου υστερίες. Οι πιθανότητες να σου έχει πει ψέματα για να σε προφυλάξει, είναι πολλές. Το δεύτερο μισό του μήνα είναι κατάλληλο για αποδράσεις και αποφάσεις, που σχετίζονται με τόπο διαμονής ή οποιαδήποτε επέκταση.

Επαγγελματικές
Ο Μάιος θα σου δώσει την ευκαιρία να βάλεις μία τελεία στις εκκρεμότητες που έχεις αφήσει πίσω σου. Ωστόσο, κάποιες δραστηριότητες που έχεις ήδη ξεκινήσει θα συνεχίσουν να σε ταλαιπωρούν για αρκετό καιρό ακόμα. Δούλεψε σκληρά και μην αφήνεις στην τύχη νομικά ή φορολογικά θέματα. Καινούργιες συνεργασίες θα αλλάξουν γενικότερα το κλίμα και νέες προτάσεις και ευκαιρίες θα βγουν στην επιφάνεια, δίνοντάς σου το περιθώριο να αναπτύξεις τα ταλέντα σου. Τις μέρες κοντά στην Ηλιακή και Σεληνιακή Έκλειψη που θα πραγματοποιηθούν, η μεν στον Ταύρο στις 10 και η δε στον Τοξότη στις 25, μην μπλέκεσαι σε διαφωνίες τρίτων στο εργασιακό σου περιβάλλον και κράτησε διπλωματική στάση απέναντί τους, για να αποφύγεις προβλήματα που δεν οφείλονται σε εσένα. Επίσης, το ίδιο διάστημα, προτού ξεκινήσεις νέες συνεργασίες, έλεγξε καλά τις λεπτομέρειες. Τέλος, έχε υπόψη σου ότι κάποια συνεργασία που έχεις ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα και σε έχει κουράσει, από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να σου αποδίδει οικονομικά οφέλη, για αυτό κάνε λίγη ακόμη υπομονή.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα χαρίσει μία διαφορετική και πιο όμορφη χροιά στην καθημερινότητά σου. Ο κυβερνήτης σου Ερμής θα κινείται από τις 15 και μετά στους φιλικούς σου Διδύμους και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο από τις 9, θέσεις ιδιαίτερα ευνοϊκές για τις εξελίξεις, τόσο στην αισθηματική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Σκέψου καλά ποιος είναι ο τομέας που θέλεις να βελτιώσεις άμεσα στη ζωή σου και ξεκίνησε τις προσπάθειες. Αφιέρωσε χρόνο για να εντοπίσεις τις προσωπικές σου ανάγκες και να καταστρώσεις τα σχέδιά σου. Στον επαγγελματικό τομέα, θα έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου και να ανταμειφτείς με μία πιθανή, ικανοποιητική αύξηση των αποδοχών σου.

Αισθηματικές
Θα υπάρξουν αρκετές δυνατότητες για να βελτιωθεί η αισθηματική σου ζωή αυτόν το μήνα. Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου το πρώτο δεκαήμερο του Μάη, που θα πραγματοποιηθεί η Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Ταύρου, γιατί με τέτοια συμπεριφορά ίσως προκαλέσεις τη δυσαρέσκεια του συντρόφου σου χωρίς σημαντικό λόγο. Η σχέση σου θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα, αρκεί να τολμήσεις να εξωτερικεύσεις τα βαθύτερά σου συναισθήματα. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου ολόκληρο το μήνα, θα φέρει κοντά τον σύντροφό σου, ενώ η σεξουαλική σου επαφή και επικοινωνία εγγυάται την μακρόχρονη πορεία της σχέσης σας. Η φιλοξενία της Αφροδίτης από τους Διδύμους από τις 9 και μετά, συνδυάζει τον έρωτα με την εργασία, καθώς μπορεί να εντυπωσιαστείς από την παρουσία ενός προσώπου που θα γνωρίσεις μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο. Αν είσαι δεσμευμένη, το ίδιο διάστημα δημιουργείς από κοινού με το ταίρι σου, την κατάλληλη ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Απόλαυσε την!!!

Επαγγελματικές
Μία θετική περίοδος ξεκινά για εσένα καθώς νέες ιδέες και προτάσεις θα αναπτερώσουν το πεσμένο σου ηθικό. Οργανώσου σωστά και δραστηριοποιήσου μεθοδικά και με πάθος, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα. Θα κουραστείς, αλλά θα φτάσεις εκεί που επιθυμείς. Περνάς από φάση εξέλιξης, αφού καινούργιες συνεργασίες θα κάνουν την εμφάνισή τους, δίνοντας σου ώθηση για νέα ξεκινήματα. Ο έντονος και δραστήριος χαρακτήρας σου θα θέσει επί τάπητος τις συνεργασίες αυτές. Εξέτασέ τες πρώτα και τότε μόνο προχώρα ένα βήμα παρακάτω. Ακόμη, δώσε τον καλύτερο εαυτό σου για να απομακρύνεις τους φόβους σου. Κατά τα άλλα, οι κοινωνικές επαφές είναι αυτές που θα συμβάλουν σημαντικά στην άνοδο του κύρους και των εσόδων σου. Με την σωστή επικοινωνιακή πολιτική, μπορείς να παραμείνεις αμετακίνητος στις θέσεις σου.


ΖΥΓΟΣ
Ο Μάιος προσφέρεται για να ενεργήσεις αποφασιστικά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου που σε απασχολούν. Εξέτασε τις αλλαγές που έχουν συμβεί μέχρι τώρα στη ζωή σου και μελέτησε τα επόμενα βήματά σου. Με τον Ερμή στο φιλικό για εσένα Ταύρο και έπειτα στους Διδύμους, θα έχεις τον δυναμισμό, τον ενθουσιασμό, αλλά και την αυτοπεποίθηση να περάσεις στην επίθεση και να κάνεις τις κινήσεις, που θα σε οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σου. Η ικανότητα να πείθεις τους άλλους θα είναι ιδιαιτέρως τονισμένη. Τα ταλέντα σου τώρα θα αναγνωριστούν και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου θα σας φέρει πιο κοντά και πιθανό να πάρετε μαζί σοβαρές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Από τις 9 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα κινείται στους Διδύμους, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό θα συμβεί στην αισθηματική σου ζωή, για αυτό να έχεις τα αντανακλαστικά σου σε ετοιμότητα. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται να δείξεις στις 10 και στις 25 του μήνα, που θα πραγματοποιηθούν οι Εκλείψεις, γιατί κάθε σου κίνηση μπορεί να παρερμηνευτεί και να φέρει προβλήματα με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου.

Αισθηματικές
Θέλοντας να εκφραστείς, ασκείς στο περιβάλλον σου μία έντονη και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, μάθε να ανοίγεσαι και να δοκιμάζεις καινούργιες ιδέες, για να ξαναφουντώσεις την φλόγα του έρωτα στο δεσμό σου. Αν η σχέση σου δεν πάει καλά, απόφυγε με κάθε τρόπο να χρησιμοποιήσεις το σεξ για να ελέγχεις τον σύντροφό σου. Αυτό μάλλον θα κάνει την κατάσταση περισσότερο καταπιεστική και τελικά θα την καταστρέψει. Μην απογοητεύεσαι όμως, καθώς το σύμπαν, με τις εξισορροπητικές του τάσεις, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους καταφέρνει να βελτιώσει έντονα τις ερωτικές καταστάσεις. Τώρα θα βρεις από το ταίρι σου αγάπη και συμπαράσταση, κάτι που φυσικά θα ωφελήσει αισθητά τον δεσμό σας. Φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, αν θέλεις να αποφύγεις παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές
Ο Μάιος σου στέλνει θετικά μηνύματα και σε κάνει αρκετά δραστήριο. Έτσι, θα βρίσκεσαι σε συνεχή εγρήγορση και ετοιμότητα και με την σταθερότητα που σε διακρίνει, μπορείς να κάνεις θαύματα. Έχεις εξάλλου δείγματα ότι η καλή στρατηγική σου καρποφόρησε το προηγούμενο διάστημα. Τα ανοίγματα που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό, μπορείς να ξεκινήσεις να τα υλοποιείς από εδώ και στο εξής, σίγουρος για την επιτυχία τους. Μείνε ωστόσο αφοσιωμένη και μην επηρεάζεσαι από αποφάσεις τρίτων ή προτάσεις. Κάνε αυτό που έχεις βάλει πρόγραμμα και με ώριμες κινήσεις, θα έχεις την ανάλογη επιτυχία. Ειδικά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου, που ο Ερμής θα κινείται στους Διδύμους, θα έχεις τα περισσότερα αισιόδοξα μηνύματα. Γνωριμίες με ισχυρά πρόσωπα θα βοηθήσουν στην περαιτέρω εξέλιξή σου. Φέρσου έξυπνα και διπλωματικά και πάνω απ’ όλα, μην προβείς σε βιαστικές κινήσεις.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο φετινός Μάιος είναι κατάλληλος για να ασχοληθείς με θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου και με ακίνητη περιουσία,. Με την θέση του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου, ο οικονομικός τομέας σου τώρα είναι αρκετά ευνοημένος και καλό θα είναι να μην αφήσεις καμία ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί ανεκμετάλλευτη, αλλά να φροντίσεις να διεκπεραιώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα όλες σου τις εκκρεμότητες. Τα οφέλη που θα έχεις από τη δουλειά σου θα είναι σημαντικά και ίσως τώρα καταφέρεις να εισπράξεις κάποιες ξεχασμένες οφειλές. Οι οικογενειακές σου σχέσεις από την άλλη, ίσως περάσουν μια περίοδο απομάκρυνσης και αυτό θα οφείλεται περισσότερο στην δική σου επιθυμία για απομόνωση και απόσταση. Φρόντισε να μην το παρακάνεις και κράτα τις απαραίτητες ισορροπίες, για να είστε όλοι καλά. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα κινείται στους Διδύμους, η περίοδος είναι ιδιαίτερα παραγωγική και δημιουργική σε θέματα δουλειάς. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν και άνοιξε νέους δρόμους στη ζωή σου.

Αισθηματικές
Σύγχυση και εντάσεις είναι τα κύρια χαρακτηριστικά, που θα διέπουν τις αισθηματικές σου σχέσεις κατά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Μπορεί να απομακρυνθείς με τον αγαπημένο σου και η ιδέα του χωρισμού να σε φλερτάρει αδιάκοπα. Μην ενδώσεις και άσε τις ημέρες να κυλήσουν, ώστε να δεις και εσύ ποιο είναι τελικά το ζητούμενό σου. Τρίτα άτομα, που θα παριστάνουν τους φίλους, καλό είναι να απομακρυνθούν όσο πιο διακριτικά γίνεται. Από εκεί και μετά, τα πράγματα αρχίζουν να φτιάχνουν. Θα έχεις εύνοια για να δώσεις και να πάρεις χαρά και ικανοποίηση στις διάφορες σχέσεις σου και θα καταφέρεις να γεφυρώσεις το κενό που σε χωρίζει από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάνε λίγη υπομονή και προσπέρνα τους υφάλους, που θα έρθουν στο διάβα σου.

Επαγγελματικές
Τον Μάιο φρόντισε να είσαι ξεκάθαρη και ειλικρινής με τους συνεργάτες και συναδέλφους σου, ώστε να καταφέρεις να κρατήσεις το επίπεδο που θέλεις στον τομέα της εργασίας σου. Αξιοποίησε την παρουσία της Αφροδίτης, από τις 9 και μετά, και του Ερμή, από τις 15, στους Διδύμους, για να βάλεις νέους στόχους στη δουλειά σου και να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, που πολύ γρήγορα θα σου αποφέρουν σημαντικά οικονομικά οφέλη. Κάνε τις σωστές διαπραγματεύσεις και ανέβασε τις μετοχές σου ψηλά. Μπορείς και έχεις τις ικανότητες να το κάνεις. Κοντά στις ημέρες της Έκλειψης Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στον Τοξότη, φρόντισε να δράσεις μόνος σου και μην συνεργαστείς με κανέναν και για τίποτα. Υπάρχει κίνδυνος για πισώπλατα μαχαιρώματα. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα σταθεροποιούνται προς όφελός σου και το κλίμα στη δουλειά σου βελτιώνεται αισθητά.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Μάιος είναι ο μήνας που θα σε επαναφέρει στην καθημερινή πραγματικότητα. Τον προηγούμενο μήνα οι συνεχόμενες δημιουργικές ιδέες και οι εμπνεύσεις σου, μαζί με την τάση σου για απήχηση στο ευρύτερο κοινό, ήταν αυτά που καθόρισαν τη δράση σου. Τώρα, με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους από τις 9 και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο από τις 15, θα έχεις την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να εστιάσεις στους στόχους σου. Οι φιλίες και οι συνεργασίες που υπάρχουν στη ζωή σου, αλλά και οι συνεργάτες και συνάδελφοι θα σε βοηθήσουν σημαντικά. Οι κινήσεις που θα κάνεις το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα, θα είναι ιδιαίτερα σημαντικές και θα σταθεροποιήσουν την κατάσταση, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα αισθηματικά σου. Προσοχή μόνο χρειάζεται τις ημέρες κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 25, γιατί θα προκληθούν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις και λάθη, χωρίς να το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Υπερβολικός συναισθηματισμός και ευθιξία θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του Μαΐου και αυτό οφείλεται στην παραμονή του Άρη στο ζώδιο του Ταύρου. Διανύεις μία φάση αποσταθεροποίησης και όταν σου συμβαίνει αυτό, χάνεις τελείως την γη κάτω από τα πόδια σου και δεν ελέγχεις ούτε τις συμπεριφορές σου ούτε τα λεγόμενά σου. Πρόσεχε, γιατί οι γύρω σου, και προπάντων ο σύντροφος σου, δεν φταίνε σε τίποτα να ανέχονται την γκρίνια και τα συνεχή σου παράπονα. Τα πράγματα αρχίζουν να βελτιώνονται το δεύτερο δεκαπενθήμερο, που η Αφροδίτη και ο Ερμής θα εισέλθουν στους Διδύμους, και αυτό το διάστημα είναι αρκετά ευνοϊκό για τη σχέση σου. Τώρα θα μπορείς να διαμορφώσεις μία πιο σωστή αντίληψη για τα συναισθήματά σου και για τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Θα αναπτύξεις άλλους κώδικες επικοινωνίας με το ταίρι σου και επιτέλους, ο Ιούνιος θα σε βρει αρκετά πιο ισορροπημένο και ήρεμο.

Επαγγελματικές
Ο Μάιος ευνοεί αρκετά τα επαγγελματικά σου και μάλιστα διευρύνει τους ορίζοντες σου, όχι μόνο εντός των ορίων της χώρας, αλλά και πιο μακριά. Ακόμη και ένα ταξίδι αναψυχής μπορεί να βοηθήσει να πάρεις νέες ιδέες, που θα σε βοηθήσουν στη δουλειά σου. Όμως και κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, από τις 9 και μετά, που η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους, έχει πολλές πιθανότητες να στεφθεί με επιτυχία και να σου φέρει την πολυπόθητη προαγωγή που αναζητάς. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου προσφέρεται να πλησιάσεις πρόσωπα που μπορεί να εκτιμήσουν την αξία και τις ικανότητες σου και να σου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο ανταγωνισμός όμως, ακόμη και σε αυτές τις περιπτώσεις, θα είναι μεγάλος. Τα νέα δεδομένα που θα δημιουργηθούν, θα εξαρτώνται αποκλειστικά από την δική σου συμπεριφορά για αυτό φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αλλαγές στη συμπεριφορά σου και οι αμφιβολίες σχετικά με την καριέρα σου και την όλη κατάσταση στη ζωή σου, μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν αυτό το μήνα. Αυτό το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αν δεν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Ξεγελούσες τον εαυτό σου σχετικά με το πού σε οδηγεί η ζωή σου ή αγνοούσες τα όνειρα και τα ιδανικά σου, επειδή νιώθεις πως δεν είναι ρεαλιστικά. Τα πιο κρυφά σου όνειρα και φιλοδοξίες έρχονται στην επιφάνεια τώρα και με βοηθούς τον Ερμή και την Αφροδίτη, το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα στους Διδύμους, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες λύσεις, για να φέρεις ισορροπία στη ζωή σου. Θα έχεις την ευκαιρία να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και με μεγαλύτερη ευκολία θα πετύχεις τους πολυπόθητους στόχους σου.

Αισθηματικές
Ο μήνας ξεκινά καλά για εσένα, με την θέση της Αφροδίτης στο φιλικό για το ζώδιό σου Ταύρο, και σου χαρίζει έναν αέρα πολύ ερωτικό. Επιτέλους, θα πάρεις την απόφαση να κοιτάξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και θα παραμερίσεις τις ανάγκες της οικογένειας και του συντρόφου σου. Νέες γνωριμίες θα έρθουν στο προσκήνιο και εξιδανικεύσεις για κάποια πρόσωπα, που όμως θα αποδειχθούν πέρα για πέρα αληθινές. Λίγη προσοχή χρειάζεται τις ημέρες κοντά στην Ηλιακή Έκλειψη, που θα λάβει χώρα στις 10 στον Ταύρο, καθώς είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσεις δύστροπη συμπεριφορά και ξεσπάσματα ζήλιας προς τον σύντροφό σου. Πρόσεξε τα λόγια και τις πράξεις σου και μην επηρεάζεσαι από συμβουλές τρίτων ατόμων. Κοντά στις ημέρες της Σεληνιακής Έκλειψης, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στον Τοξότη, θα σε διακατέχει μία τάση να κλειστείς στον εαυτό σου και να αναζητήσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου. Ίσως κιόλας αυτός ο δρόμος στην αυτογνωσία να σου αποκαλύψει σημαντικά πράγματα για τα θέλω σου.

Επαγγελματικές
Ήρθε ο καιρός να ρίξεις περισσότερο βάρος στις συνεργασίες σου και να πάψεις να θέλεις να τα φέρνεις όλα εις πέρας μόνη σου. Βέβαια, θα υπάρξουν ανάμεικτα συναισθήματα περί τούτου, γιατί από τη μία οι θέσεις του Ερμή και της Αφροδίτης ευνοούν τις επικοινωνίες σου και θα σου χαρίσουν δυνατούς συμμάχους, από την άλλη όμως ο Άρης στον Ταύρο θα φέρει στο προσκήνιο εντάσεις και διαφωνίες χωρίς ουσιαστικούς λόγους. Προσπάθησε να είσαι συγκαταβατική και να μην δίνεις περαιτέρω συνέχεια σε θέματα, που δεν είναι τόσο σημαντικά. Αν κάποιες στιγμές, νιώσεις πως αδικείσαι, τεκμηρίωσε τις θέσεις σου και χρησιμοποίησε τις διπλωματικές σου ικανότητες στο μέγιστο βαθμό, για να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Το δεύτερο μισό το μήνα, τα πράγματα αρχίζουν να σταθεροποιούνται, μιας και η Αφροδίτη και ο Ερμής θα εισέλθουν στους Διδύμους, γεγονός που θα φέρει ισορροπία στην καθημερινότητά σου. Ίσως τώρα πάψεις να αγχώνεσαι για μικροπράγματα και δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα στα προσωπικά, φιλόδοξα, επαγγελματικά σου σχέδια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να καλυτερεύουν και πολύ πιθανό να καταφέρεις να αποταμιεύσεις και κάποια χρήματα, εν όψει αποδράσεων του καλοκαιριού.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτός είναι ένας θετικός μήνας για εσένα, όπου θα μπορείς να εκφράσεις τα βαθύτερά σου αισθήματα, ανοιχτά και επίμονα. Ψάχνεις σκοπό στη ζωή σου και στις σχέσεις σου και συνειδητοποιείς τις κρυμμένες πλευρές της προσωπικότητάς σου, ανεκμετάλλευτα ταλέντα και ενδιαφέροντα, καθώς επίσης συναισθηματικά μπερδέματα και ανασφάλειες. Κρυμμένα κίνητρα βγαίνουν στην επιφάνεια και οι σχέσεις γίνονται βαθύτερες και με περισσότερο νόημα. Αν έχεις το νου σου, ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα που ο Ερμής και η Αφροδίτη θα κινούνται στους φιλικούς για το ζώδιό σου Διδύμους, θα καταφέρεις να ολοκληρώσεις πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια και να βάλεις σε μία νέα πορεία την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές
Τον Μάιο θα έχεις αυξημένο μαγνητισμό και ευκολία να επικοινωνήσεις με τους άλλους. Θα σου είναι εύκολο να πλησιάσεις όλους όσους συναναστρέφεσαι και το ίδιο πράγμα θα γίνεται και από την μεριά των άλλων. Οι θέσεις των περισσότερων πλανητών στους ανέμελους Διδύμους, μπορούν να σου δώσουν πιο ευχάριστο και δημιουργικό αέρα στην αισθηματική και συναισθηματική σου ζωή. Εκμεταλλεύσου την περίοδο αυτή, για να πάρεις ζεστασιά από τον σύντροφό σου ή για να αποκτήσεις ταίρι, αν είσαι ελεύθερη, μέσω κάποιας γνωριμίας που πολύ εύκολα μπορεί να γίνει. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα μικρό ταξίδι με τον σύντροφό σου και να έρθετε πολύ κοντά. Πρόσεχε λίγο τις ημέρες κοντά στην Σεληνιακή Έκλειψη, που θα πραγματοποιηθεί στον Τοξότη στις 25, γιατί θα σε κυριεύσουν εγωιστικές τάσεις, που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις και φασαρίες με τους οικείους σου. Οι ελεύθεροι, καλό είναι να προσέξετε λίγο παραπάνω, γιατί μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να συνάψετε μια “παράνομη” σχέση με κάποιο πρόσωπο.

Επαγγελματικές
Δεν αποκλείεται να έχεις κάποια παραπάνω νευράκια σχεδόν όλο το Μάιο, παράλληλα με την αυξημένη διάθεση για προβολή και καταξίωση στον επαγγελματικό σου χώρο. Από τις 10 του μήνα και μετά, θα έχεις την δυνατότητα να εκτιμήσεις σωστά οτιδήποτε είναι πρακτικό και ξεκάθαρο, πράγμα που θα δώσει επιπλέον ώθηση στις επαγγελματικές σου βλέψεις. Τα οικονομικά σου θα αποτελέσουν ένα από τα βασικά ζητήματα του μήνα και καλό θα ήταν, εκτός από τον περιορισμό της τάσης για σπατάλη που θα υπάρχει, να προσέχεις και για απρόβλεπτα έξοδα, που μπορεί να υπάρξουν γύρω στα μέσα του μήνα. Προγραμμάτισε λοιπόν σωστά τον προϋπολογισμό σου, για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Από τις 15 του μήνα και μετά, που οι πλανήτες θα κάνουν σουαρέ στο σπίτι των Διδύμων, δεν αποκλείεται να έχεις ευχάριστα νέα για μία προαγωγή ή μια συνεργασία. Προς το τέλος του μήνα η ατμόσφαιρα θα δείξει σημαντική διαφοροποίηση προς το θετικότερο και θα παρασύρει και εσένα, ώστε να απολαύσεις τις κοινωνικού χαρακτήρα επαγγελματικές επισκέψεις και επαφές.


ΙΧΘΕΙΣ
Η φιλοδοξία και η ώθησή σου να πετύχεις θα είναι πάρα πολύ δυνατές τον Μάιο. Θα φτάσεις οπουδήποτε, προκειμένου να επιτύχεις τους στόχους σου και η αλήθεια είναι ότι θα έχεις την δύναμη να το κάνεις. Καθοδηγείσαι από μια ακατανίκητη ανάγκη να πετύχεις και συχνά θα το βρίσκεις δύσκολο να σταματήσεις. Ακόμα κι αν συνήθως είσαι λίγο τεμπέλα και αφήνεις τα πάντα τελευταία στιγμή, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να δραστηριοποιηθείς άμεσα. Οι ευκαιρίες που θα σου δώσουν οι πλανήτες θα είναι πολλές και σημαντικές, και το καλοκαίρι θα σε βρει πλήρως ανανεωμένο.

Αισθηματικές
Ο έρωτας αυτόν το μήνα θα είναι μία αρκετά εύκολη υπόθεση. Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα έχεις την ανάγκη να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τους οικείους σου και σε αυτό θα σε βοηθήσει η θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 9. Αμοιβαίες υποχωρήσεις θα σε κάνουν να ξεπεράσεις προσωρινές δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν και θα φέρουν ξανά την ηρεμία στο σπιτικό σου. Από εκεί και μετά, ο Ερμής, η Αφροδίτη και εν συνεχεία ο Ήλιος θα παρελαύνουν από το ζώδιο των Διδύμων και θα σε κάνουν να ακτινοβολείς και να καταφέρνεις πάντα να πιάνεις στα δίχτυα σου ακόμη και το πιο δύσκολο “θήραμα”. Τώρα θα έρθεις πολύ κοντά στον σύντροφό σου και ίσως αποφασίσεις κιόλας να επισημοποιήσεις έναν πολύχρονο δεσμό. Αν κάποιες φορές παρασυρθείς από τα φλερτ που σε διεκδικούν, φρόντισε γρήγορα να προσγειωθείς και να μην ενδώσεις.

Επαγγελματικές
Μήνας με αρκετό ενδιαφέρον στον επαγγελματικό σου τομέα και ειδικότερα στην καριέρα σου, θα είναι ο Μάιος για εσένα. Οι αλλαγές που θα υπάρξουν τώρα, θα είναι εκ βάθρων και ολοκληρωτικές. Για το ξεκίνημά του όμως, καλύτερα να εστιάσεις το ενδιαφέρον σου σε βασικά πράγματα και ειδικά στην τωρινή σου κατάσταση. Τα μακροπρόθεσμα σχέδια σίγουρα έχουν αξία, αλλά για να ευοδωθούν, πρέπει να δουλέψεις σκληρά τώρα και να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις, τάση που έχεις και έμφυτη αλλά που θα είναι και τονισμένη αυτόν το μήνα. Η επιπολαιότητα αυτό το διάστημα σίγουρα θα σε βλάψει. Έχε υπόψη σου ότι προς το τέλος του μήνα δεν αποκλείεται να δεχθείς την απρόσμενη βοήθεια από κάποιον συνεργάτη σου και ότι στο τέλος μπορεί να σου ζητηθεί να μεσολαβήσεις για κάποια επαγγελματική επαφή. Τακτοποίησε όποιες νομικές εκκρεμότητες έχεις και φρόντισε να μην κάνεις περιττά έξοδα στα οικονομικά σου, γιατί έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις εκτός προϋπολογισμού.


Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com. Πηγή: Tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις