Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: ΜΙΧΡΙΜΑΧ: «Αυτός δεν είναι ο γάμος μου, αλλά η κηδεία μου!»


H ώρα του γάμου με τη Μιχριμάχ πλησιάζει… Η Μαχιντεβράν μοιάζει σαν πρόβατο που το πάνε σε σφαγή… Ακόμα και ο Μουσταφά δεν μπορεί να πιστέψει πώς είναι δυνατόν η αδελφή του να δέχτηκε αυτό το γάμο με τον Ρουστέμ, που η Χουρρέμ της επέβαλλε με το ζόρι για να ικανοποιήσει τις δικές της φιλοδοξίες.



Η Χουρρέμ βλέπει εκνευρισμένη την κόρη της και της λέει ότι σύντομα θα τελειώσει ο γάμος και θα μπορέσει να ξεκουραστεί. Και εκείνη της απαντά με δάκρυα στα μάτια: «Αυτός δεν είναι ο γάμος μου αλλά η κηδεία μου. Κι αυτά τα ρούχα είναι το σάβανό μου». Ο Σουλτάνος, για να δείξει την ευγνωμοσύνη του, κάνει Κουπέ Βεζίρη τον Ρουστέμ, κάτι που ανησυχεί πολύ τους πάντες, αλλά πολύ περισσότερο τον Μουσταφά. Οταν ο Ρουστέμ πλησιάζει τον Σουλτάνο για να του φιλήσει το μανδύα, αυτός του δίνει να φιλήσει το χέρι του, ένδειξη ότι τον θεωρεί δικό του άνθρωπο. Η Εσμαχάν προσπαθεί να συμπαρασταθεί στη Μιχριμάχ, αλλά εκείνη δεν θέλει να της δώσει τη χαρά της ικανοποίησης. Προσπαθεί να την πείσει ότι νιώθει πολύ ωραία, αφού παντρεύεται έναν ισχυρό Πασά και ότι ο Μαλκότσογλου ήταν ένας άνεμος και πέρασε. Η Αφιφέ βλέπει τη Μιχριμάχ στενοχωρημένη. Προσπαθεί να την παρηγορήσει.

«Σουλτάνα, μην εμποδίζετε τον εαυτό σας. Αφήστε το να φύγει, αφήστε τα δάκρυά σας να πέσουν από ματιά σας. Μην καίτε την καρδιά σας και μην αφήσετε την καρδιά σας να υποφέρει. Βγάλτε τα… ΟΛΑ αυτά αφήνοντας τα δάκρυά σας να πέσουν», προσπαθεί να την παρηγορήσει η Αφιφέ.

«Aφιφέ χατούν, πώς μπορώ το ανεχτώ αυτό;», ρωτάει η Μιχριμάχ.

«Υπάρχει κάποια δύναμη μέχρι αυτή την ημέρα που να μπορεί να σβήσει ό,τι είναι γραμμένο στο μέτωπο; Δεν υπάρχει τρόπος, ακόμα κι αν είστε η Σουλτάνα του κόσμου. Ζούμε αυτό που είναι το πεπρωμένο μας και η μοίρα μας», της απαντά η Αφιφέ.

«Ποια είναι αυτή η μοίρα ή το πεπρωμένο; Τι έκανα; Ποια είναι η ενοχή μου; Ποια είναι η αμαρτία μου;», τη ρωτάει η Μιχριμάχ και δάκρυα κυλούν από τα μάτια της.

«Σουλτάνα ποτέ μην παρακούσετε. Εάν αφεθείτε στον Θεό και το αποδεχθείτε, ο Θεός θα ανοίξει για σας μια πόρτα προς τον παράδεισο. Αλλά αν αρνηθείτε και παρακούσετε, τότε θα είναι αδύνατο να βρείτε γαλήνη! Θα σας περιμένω μπροστά από την πόρτα. Πείτε μου όταν είστε έτοιμη», τη συμβουλεύει η Αφιφέ.


Ο Μουσταφά προειδοποιεί τον Ρουστέμ ότι η Μιχριμάχ είναι κομμάτι της ψυχής του κι ελπίζει να μην την εκμεταλλευτεί κανείς για πολιτικό όφελος. Η Μιχριμάχ περνά από το χαρέμι και η Φαϊέ της εύχεται να μη νιώσει ποτέ πόνο και λύπη...

Διαβάστε περισσότερα στο TiViΣίριαλ που κυκλοφορεί αύριο 30-5

Διάβασε περισσότερα στο exoumenea.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Spartoo.gr - Εκπτώσεις για αγορά επώνυμων παπουτσιών

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ SPARTOO

Ενδιαφέροντα άρθρα



Θυροειδής: Πώς θα χάσεις κιλά αν έχεις υποθυρεοειδισμό; Δες το μενού διατροφής!Στα κύματα του έρωτα: Τα 5 πρώτα επεισόδια της νέας κροάτικης σειράς του ANT1



Gönülçelen - Ένα αστέρι γεννιέται: Το νέο τούρκικο του Mega με την Asi να διασκευάζει ρόλο της Audrey Hepburn


Αυτή είναι η φωνή της Χασρέτ. Δες φωτογραφίες και ελληνικούς στίχους τραγουδιού σειράς


Ένα αστέρι γεννιέται ("Ωραία μου κυρία" ή Gönülçelen) - Δείτε το πρώτο επεισόδιο


Ένα αστέρι γεννιέται - Gönülçelen: Η πρεμιέρα του νέο τούρκικο σίριαλ του Mega. Δες trailer και υπόθεση


Θανάσιμη ομορφιά (Eve düşen yıldırım): Ακόμη μία ημιτελής σειρά έρχεται στο Mega


Ένα αστέρι γεννιέται: Ξέρατι ότι η "Χασρέτ" και ο "Μουράτ" είχα σχέση στην πραγματικότητα; Ωστόσο σήμερα η "Χασρέτ" είναι παντρεμένη με τον Λεβέντ και έχουν δυο δίδυμες κόρες



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 51 -55 GR SUBS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Λεβέντ κάνει πρόταση γάμου στη Χασρέτ. Σοκ για τον Μουράτ. Δες το video!



ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 56 - 60 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουράτ δεν αντέχει μακριά από Χασρέτ και επιστρέφει από Παρίσι. Επεισόδια 56-60 με ελληνικούς υπότιτλους



http://go.linkwi.se/z/10719-783/CD13912/?

Για μοντέρνα χαλιά σε οικονομικές τιμές, κάνε κλικ εδώ


Για προσφορές σε λευκά είδη και προϊόντα σπιτιού, δες εδώ


Για φθηνά εισιτήρια εσωτερικού αλλά και εξωτερικού, κάνε κλικ εδώ

Τελευταίες Αναρτήσεις